VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

De Wever: “Nog slijpwerk nodig aan federale formatie”

Burgemeester Bart De Wever heeft ter ere van de 100ste verjaardag van de Antwerpse diamantsector vanochtend de laatste hand gelegd aan ‘t Steentje, een unieke diamant die door 57 bekende en minder bekende Antwerpenaren is geslepen.

16 reacties

 • Ronny Ooijen

  1 jaar geleden
  Rein Dox, nooit geweten dat leden van andere partijen tijdens een N(V)-Blabla congres beslissen om de communautaire zaak in de diepvries te steken. Enkel en alleen leden van die partij besliste om dat de doen en dus te kiezen voor de postjes!
 • vanaeken jokke

  1 jaar geleden
  Dat komt dan omdat de PS de democratie NIET respecteert Philomena Vanderweyen. De PS denkt nog steeds de baas te zijn van België en het alleen recht heeft over alles te beslissen de democratie volgens de PS.
 • Vanpeteghem Antoine

  1 jaar geleden
  Als er een regering gevormdwordt zonder NVa dan is het uitstel van executie! CD&V en Open VLD wordt bij de volgende verkiezingen de rekening gepresenteerd voor hun hoogmoed. De Vlaamse kiezer negeren, en dit voor de zoveelste maal, zal hen zuur opbreken! Een rennie-pastilleke zal hen niet helpen. Ze mogen met nog een zo mooi resultaat naar voorkomen van hun beleid. De kiezer aanvaard niet meer dat het stembusresultaat gewoon wordt genegeerd.
 • Rein Dox

  1 jaar geleden
  Voor iedereen die er plezier in schept om enkel en alleen op bdw en nva te schelden: nva heeft in 2014 dacht ik noodgedwongen het communautaire even moeten begraven. Per slot van rekening zijn/waren zij jammer genoeg niet de enigen en moesten ze met alle andere partijen en hun eisen rekening houden. Ik zou iedereen-met-de-grote-mond zelf eens bezig willen zien in een zelfde situatie. De beste stuurlui staan blijkbaar nog altijd aan wal.
 • Frans Rens

  1 jaar geleden
  Super uitspraak van !!! Tom de Bondt Hi hi hi !!!!
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrangfonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerprogrammatie: “We maken het zo bruisend mogelijk”
  Gent

  Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrang­fonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerpro­gram­ma­tie: “We maken het zo bruisend mogelijk”

  Geen Gentse Feesten, maar wel zoveel mogelijk gecontroleerd feesten. Dat is wat de stad Gent wil doen, de komende zomer. Daarom is er alvast 1 miljoen euro gestoken in een ‘knaldrangfonds’, om iedereen die wil de mogelijkheid te geven om kleinere evenementen in openlucht te organiseren volgens de coronamaatregelen. Ook komt er weer camerabewaking in de binnenstad, van 1 mei tot eind oktober.
 1. Trombosespecialist: "Wie trombose wil voorkomen, moet zich net wél laten vaccineren”
  74

  Trombose­spe­ci­a­list: "Wie trombose wil voorkomen, moet zich net wél laten vaccineren”

  De zeer zeldzame bijwerking van het AstraZeneca-vaccin, waarbij er een combinatie optreedt van bloedklonters met een verlaagd aantal bloedplaatjes, heeft op geen enkele manier iets te maken met de klassieke bloedklonters of trombose. Dat zei professor Thomas Vanassche, cardioloog aan het UZ Leuven en vice-voorzitter van de Belgische Vereniging voor Trombose en Hemostase, op de wekelijkse persbriefing van de taskforce Vaccinatie. “Wie trombose wil voorkomen, moet zich net wél laten vaccineren”, aldus Vanassche.
 2. Van Ranst na verkeerde titel “nul compassie met feestvierders”: “Maar ik blijf nultolerantie tegen lockdownfeesten steunen”

  Van Ranst na verkeerde titel “nul compassie met feestvier­ders”: “Maar ik blijf nultoleran­tie tegen lockdown­fees­ten steunen”

  “Marc Van Ranst na tragisch weekend van lockdownfeestjes: ‘Onfortuinlijk, maar nul compassie’”, zo luidde vanmorgen een titel van Knack.be bij een interview met de viroloog. Er volgde al snel een stroom van ontzette reacties op sociale media. “De ‘nul compassie’ verwees naar de nultolerantie voor lockdownfeestjes”, corrigeerde de viroloog, niet naar het tragische overlijden in Antwerpen. Ook Knack wijzigde wat later de titel van het interview.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug