N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © BELGA

De Wever: "Knack heeft zich op niveau van boulevardblad gezet, en daar zal ik rekening mee houden"

PolitiekDat weekblad Knack naar buiten bracht dat Liesbeth Homans (N-VA) en Tom Meeuws (sp.a) enkele jaren geleden een relatie hadden, vindt N-VA-voorzitter Bart De Wever ongehoord. "Knack heeft zich hier op het niveau van een boulevardblad gezet en daar ga ik rekening mee houden in de toekomst", reageert hij in De Ochtend op Radio 1.

712 reacties

 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Marc Baeyens: het NVA-vehikel Doorbraak bracht dit verhaal zelfs heel wat "smeuïger" dan Knack. Bij Doorbraak werd zelfs gegniffeld dat Meeuws Homans een "tienbeurtenkaart" had gegeven. N-VA heeft dit heel bewust zélf "op straat gegooid" om Meeuws te beschadigen; dat de uit de gratie gevallen Homans "collateral damage" was, was geen probleem. Integendeel. Des te beter voor Annick!
 • Peter Smets

  5 jaar geleden
  @ Marc Baeyens: "Het sentimentele leven van politici op straat gooien." Baeyens, ge zijt hardleers. Lees Doorbraak, 30 november 2017. Het is uw favoriete gazet die heel die soap op straat gooide. Als ge dat gemist hebt, is het nog erger met u gesteld dan ik al dacht.
 • Marc Camp

  5 jaar geleden
  Hendrik Goris, spijtig dat jij geen rekening houdt met het feit dat de bank om te overleven zijn schuld door de staat werd vergoed met belastingsgeld en dat de staat bij diezelfde bank dat geld leende om de grote put te vullen. Weet dat de bank toen tegen 0%bij de ecb leende en Belgie de grote leningen afsloot met meer dan 3% rente! Wie heeft aan wat verdient?
 • Ronny Ooijen

  5 jaar geleden
  vanaeken jokke,wat jammer dat jij nog altijd het verschil tussen BBP en staatsschuld niet kent.
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  maar Fredje toch ,omdat er meerdere mollen zijn binnen de nva komen de verhaaltjes stilaan los en ' tja de waarheid kwetst . Bij de nva druipt er iets anders vanaf, sorry.