N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © BELGA

De Wever hoopt op afschaffing CST na omikrongolf

N-VA-voorzitter Bart De Wever hoopt dat na de omikrongolf het Covid Safe Ticket (CST) kan worden afgevoerd. Wat de vaccinatie tegen het coronavirus betreft, ziet De Wever de feiten niet in de richting van een verplichting gaan, al benadrukt hij wel dat de vaccinatie op zich verdedigd moet blijven worden. Dat verduidelijkt de N-VA-kopman maandag in een mededeling via sociale media.

78 reacties

 • Merel Depauw

  4 maanden geleden
  Ik hoop op iemand met de politieke moed om het te doen. Niemand die u tegenhoud om het alvast in Vlaanderen af te schaffen.
 • luc vlemincx

  4 maanden geleden
  Het covid safe ticket of vaccinatiepas heeft ook geen enkel nut, buiten niet gevaccineerden nog te overtuigen zich te laten vaccineren. Want gevaccineerden kunnen mekaar en anderen nog besmetten, het is pure discriminatie en schending van alle verdragen. Engeland geeft nu reeds het goede voorbeeld.
 • Bart Schepens

  4 maanden geleden
  Ben idd ook voorstander om het covid safe ticket af te schaffen.ik volg volledig zijn gedachten gang . Onze voorouders hebben gestreden voor gelijke rechten en nu is de politiek weer verdeeldheid aan het zaaien. Laat iedereen de vrije keuze in zijn doen en laten. Zij die niet willen gevaccineerd worden kennen de risico's. En wat de besmettingen betreft of je nu de prik hebt of niet ,je kan het even goed overdragen . Als afsluiter: De natuur hersteld altijd zichzelf
 • Paul Hendriks

  4 maanden geleden
  Dan moet de bezieler van de tweede grootste partij van Vlaanderen dit maar doorvoeren, heel interessant als u op verlof gaat naar het buitenland, succes verzekerd en een heel kort verlof.
 • Johan Goris

  4 maanden geleden
  Het zou al goed zijn dat België het goede voorbeeld geeft en de CST afschaft.