De Wever haalt uit naar Groen over PFOS-vervuiling: “Partij die op rechteroever zout legt op elke slak, blijkt op linkeroever heel nalatig te zijn geweest”

In VTM NIEUWS betreurde Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) deze avond dat er geen communicatie is geweest over de PFOS-vervuiling. Daarnaast was De Wever ook scherp voor Groen, de partij van burgemeester van Zwijndrecht André Van de Vyver.

84 reacties

 • birgit vanderest

  3 dagen geleden
  Groen beken dat je het fout had. Net zoals bij de gascentrales daar trekken jullie nu ook je staart terug in.
 • Lode vleminckx

  2 weken geleden
  BDW is geen haar beter dan de anderen maar frappant is wel dat de groenen er hun levensmoto van maken maar in de praktijk er niets aan doen. Wel integendeel en niet alleen op linkeroever maar overal waar ze een vinger in de pap hebben
 • Carla Van Geel

  1 maand geleden
  Misschien kunnen de uitzendingen waarin BDW groen beschuldigd eens terug opgehaald worden, kwestie van de burgers nu eindelijk eens duidelijk te maken wie wel liegt. Iedereen vond het altijd maar kinderachtig en daar bleef het bij, maar als liegen doorgaat tot aan een zware vervuiling afschuiven op een ander dan, ja dan moet er absoluut ingegrepen worden. Dit kan niet meer.
 • Rene Maes

  1 maand geleden
  Weten jullie nog "de schup moest zo vlug mogelijk in de grond" Voor Weyts,De Wever en Koen Kennis was dat belangrijker dan eerlijke communicatie. DAT zijn de feiten.
 • JAAK DECROP

  1 maand geleden
  Wat een circus, elkaar de vinger wijzen. Ik dacht dat de politieker meer verstand en moed hadden. Wat een ontgoocheling. Als ze nu eens alle energie ,die ze nu gebruiken om elkaar te beschimpen gebruiken om samen te werken ,om het probleem op te lossen, dan zouden ze doen als grote mensen, en niet als kinderen. We zijn deze politiekers echt beu. Hopelijk beseffen ze het tegen de volgende verkiezingen.