De Wever haalt uit naar Groen over PFOS-vervuiling: “Partij die op rechteroever zout legt op elke slak, blijkt op linkeroever heel nalatig te zijn geweest”

In VTM NIEUWS betreurde Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) deze avond dat er geen communicatie is geweest over de PFOS-vervuiling. Daarnaast was De Wever ook scherp voor Groen, de partij van burgemeester van Zwijndrecht André Van de Vyver.

86 reacties

 • Christophe Moser

  1 jaar geleden
  Daarom stem ik dus al tijden niet meer, altijd maar de eigen agenda eerst en bekvechten. Vasthouden aan de macht en nog meer corruptie dan ooit. Iets waar niemand van ons iets aan heeft en vooral, nooit of te nimmer wordt er iemand effectief verantwoordelijk gesteld.
 • Tom De Bondt

  1 jaar geleden
  Hahaha, hij heeft weer niks gedaan en kan er weer niks aan doen hoor.
 • birgit vanderest

  1 jaar geleden
  Groen beken dat je het fout had. Net zoals bij de gascentrales daar trekken jullie nu ook je staart terug in.
 • Lode vleminckx

  1 jaar geleden
  BDW is geen haar beter dan de anderen maar frappant is wel dat de groenen er hun levensmoto van maken maar in de praktijk er niets aan doen. Wel integendeel en niet alleen op linkeroever maar overal waar ze een vinger in de pap hebben
 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Misschien kunnen de uitzendingen waarin BDW groen beschuldigd eens terug opgehaald worden, kwestie van de burgers nu eindelijk eens duidelijk te maken wie wel liegt. Iedereen vond het altijd maar kinderachtig en daar bleef het bij, maar als liegen doorgaat tot aan een zware vervuiling afschuiven op een ander dan, ja dan moet er absoluut ingegrepen worden. Dit kan niet meer.
 1. Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhandelingen over begroting vandaag
  Play

  Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhande­lin­gen over begroting vandaag

  Gisterenavond moesten de Vlaamse onderhandelingen over de begroting worden stopgezet omdat minister Hilde Crevits onwel was geworden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd de CD&V-minister voor controle naar het ziekenhuis gebracht, zo meldde het kabinet van minister-president Jan Jambon (N-VA). De minister zou ondertussen aan de beterhand zijn. “Het was heel erg schrikken en een slechte timing. Maar het komt terug goed”, reageert ze. Minister van Armoedebestrijding Benjamin Dalle en minister van Economie Jo Brouns zullen de onderhandelingen vandaag vanaf 14 uur hervatten.