De Wever blijft inhakken op Mahdi voor aanpak Oekraïense vluchtelingen: “Hij stapelt de fouten op”

N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever blijft forse kritiek leveren op de manier waarop staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi de kwestie van de Oekraïense oorlogsvluchtelingen aanpakt. “Slechter kan je het niet doen”, zo zei De Wever in VTM Nieuws. Volgens De Wever probeert Mahdi “de verantwoordelijkheid van zich af te wassen”.

230 reacties

 • leon neefs

  1 dag geleden
  Leon Neefs BDW is gemaakt door de media, waarom komt die hier dagelijks met zijn commentaar, en krijgen zijn slachtoffers geen kans om zich te verdedigen? Het mag toch gezegd worden dat hij niet genoeg lef had om een regering te vormen vandaar dat de vivaldi thans uit zoveel partijtjes bestaat.
 • Jean West

  3 weken geleden
  Marcel Willems Maar de Belgen die opgevangen zijn kregen geen leefloon en moesten zonder taallessen meestal aan het werk en op enkelingen na keerden ze terug. Nu zijn er die al besloten hebben niet terug te keren. En waarom hebben Syrische vluchtelingen dan niet dezelfde rechten?
 • Angelo ledda

  2 maanden geleden
  "zonder " fouten verliest zijn vlaamse regering peiling na peiling haar meerderheid toch ook een prestatie ...
 • Marcel Willems

  2 maanden geleden
  Velen schijnen vergeten dat er tijdens WOII 4 miljoenBelgen gevlucht zijn en opgevangen in Frankrijk en Nederland.QAls de gewone burger bereid is nu mensen uitOekriene op te vangen is een mooie instelling ondanks de kritiek die ik hier lees
 • Eddy Branckaute

  2 maanden geleden
  Zegt de man die wetten stemt met de bedoeling ze toch niet uit te voeren (kernuitstap in 2003). Maar ja wie gelooft die man nog.