Guido De Pauw, de 63-jarige voetbalsupporter die zwaargewond aan het tankstation in Drongen werd achtergelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido De Pauw, de 63-jarige voetbalsupporter die zwaargewond aan het tankstation in Drongen werd achtergelaten. © Wannes Nimmegeers

“De tranen rolden over zijn wangen”: in coma geslagen Man City-fan verneemt wat hem is overkomen

Het gaat beter met Guido De Pauw (63), de fan van Manchester City die vorige week in coma werd geslagen door een fan van Club Brugge. Zelf herinnert hij zich de aanval niet. “We hebben mijn vader voorzichtig verteld wat er is gebeurd", zegt zoon Jurgen De Pauw (40). “De tranen rolden over zijn wangen.”

44 reacties

 • Ludo Hermans

  1 maand geleden
  Sterkte! Zou Justitie haar buitenaardse tegenwerking aan nooit vergoede slachtoffers van criminelen niet ietwat moeten herzien? Nu dan!
 • Walid Ahmadzadah

  1 maand geleden
  Triestig verhaal, veel beterschap gewenst voor deze man. Ik hoop dat die lafaards lang mogen zitten, vechten tegen iemand die zich niet kan verdedigen, heel stoer…
 • daniel steens

  1 maand geleden
  Veel beterschap en een spoedig herstel Guido dat de dader zwaar mag gestraft worden
 • Natascha Cattoor

  1 maand geleden
  Veel beterschap
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  1 maand geleden
  Spoedig herstel Guido en hopelijk een zware straf voor de dader, maar onze rechterlijke macht kennende en de advocaten met hun maffiapraktijken, vrees ik dat het weer een enkelbandje word, degene die dat heeft uitgevonden mochten ze levenslang een aandoen, is dit een straf?
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.