Guido De Pauw, de 63-jarige voetbalsupporter die zwaargewond aan het tankstation in Drongen werd achtergelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido De Pauw, de 63-jarige voetbalsupporter die zwaargewond aan het tankstation in Drongen werd achtergelaten. © Wannes Nimmegeers

“De tranen rolden over zijn wangen”: in coma geslagen Man City-fan verneemt wat hem is overkomen

Het gaat beter met Guido De Pauw (63), de fan van Manchester City die vorige week in coma werd geslagen door een fan van Club Brugge. Zelf herinnert hij zich de aanval niet. “We hebben mijn vader voorzichtig verteld wat er is gebeurd", zegt zoon Jurgen De Pauw (40). “De tranen rolden over zijn wangen.”

44 reacties

 • Ludo Hermans

  1 jaar geleden
  Sterkte! Zou Justitie haar buitenaardse tegenwerking aan nooit vergoede slachtoffers van criminelen niet ietwat moeten herzien? Nu dan!
 • Walit walit

  1 jaar geleden
  Triestig verhaal, veel beterschap gewenst voor deze man. Ik hoop dat die lafaards lang mogen zitten, vechten tegen iemand die zich niet kan verdedigen, heel stoer…
 • Daniel Steens

  1 jaar geleden
  Veel beterschap en een spoedig herstel Guido dat de dader zwaar mag gestraft worden
 • Natascha Cattoor

  1 jaar geleden
  Veel beterschap
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  1 jaar geleden
  Spoedig herstel Guido en hopelijk een zware straf voor de dader, maar onze rechterlijke macht kennende en de advocaten met hun maffiapraktijken, vrees ik dat het weer een enkelbandje word, degene die dat heeft uitgevonden mochten ze levenslang een aandoen, is dit een straf?
 1. Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”
  Brussel

  Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”

  De Brusselse politie heeft maandagavond twee verdachten opgepakt tijdens een klopjacht in de Europese wijk. De speciale eenheden drongen omstreeks 22.10 uur binnen in een woning, op zoek naar drie verdachten. Omstreeks 23 uur was de interventie afgelopen. “Het gaat volgens de eerste gegevens om een verkoop van luxe-horloges die fout is gelopen en waarbij de verdachten vuurwapens zouden gebruikt hebben”, aldus het parket.