Thomas Dermine (PS) en Ludivine Dedonder (PS)
Volledig scherm
Thomas Dermine (PS) en Ludivine Dedonder (PS) © Photonews

De samenwerking tussen Defensie en wetenschapsbeleid zal vernauwen

Minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) en staatssecretaris voor Wetenschapsbeleid Thomas Dermine (PS) hebben maandag een protocolakkoord ondertekend rond samenwerking tussen Defensie en Belspo, het federaal wetenschapsbeleid. 

  1. Politie vindt 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers op Sinksenfoor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Politie vindt 29.280 valse Pokémon­kaar­ten en 500 namaaksleu­tel­han­gers op Sinksen­foor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”

    De politie deed deze week een opmerkelijke vangst op de Sinksenfoor. In vier kermiskramen werden in totaal 2.367 namaakartikelen gevonden. In een laadruimte van een bestelwagen trof de recherche bovendien 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers aan. Maar hoe herken je eigenlijk valse pokémonkaarten, die overigens niet goedkoop zijn? “Het meeste maken wij ons zorgen om de 8-jarige spelertjes.”