Isabel Peeters, liefst 37 jaar lang een baken in de reclamewereld, gaat vanaf volgend jaar voor de klas staan. Als zij-instromer hoopt ze meer tijd voor haar kleinkind te hebben, maar vooral de maatschappelijke relevantie van het onderwijsvak zal haar voldoening schenken.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel Peeters, liefst 37 jaar lang een baken in de reclamewereld, gaat vanaf volgend jaar voor de klas staan. Als zij-instromer hoopt ze meer tijd voor haar kleinkind te hebben, maar vooral de maatschappelijke relevantie van het onderwijsvak zal haar voldoening schenken. © Joel Hoylaerts / Photonews

Dé reclamedame van het land levert meer dan helft van loon in en gaat aan de slag als leerkracht

Decennialang was ze dé ambassadrice van de Belgische reclamewereld. Nu ze oma is, wuift Isabel Peeters (58) dat milieu vaarwel om voor de klas te gaan staan. “Niet ik, maar de schooldirecteur die me deze kans geeft, verdient een pluim.” Ook haar man maakt een ommezwaai: van zelfstandige naar postbode. “Ik zal iets minder dan de helft van mijn huidig loon verdienen, maar ik zal toch nerveuzer zijn om de klasdeur te sluiten, dan om iets te pitchen aan hoge piefen van grote bedrijven.”

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.