HLN
Volledig scherm
© HLN

De politie ziet u. Op 875 plaatsen, 24 uur per dag

Een trucker die inhaalt wanneer dat niet mag, of een chauffeur die op de pechstrook rijdt? De politie betrapt hen zelden - tenzij als een agent zich urenlang verdoken opstelt langs de kant van de weg. Maar dat is binnenkort verleden tijd. Vanaf 1 juli mag de politie vijf extra overtredingen registreren met de ANPR-camera’s. Glimlach, want de politie ziet u - op 875 plaatsen langs Vlaamse wegen, 24 uur per dag.

119 reacties

 • Ingrid Charlier

  3 jaar geleden
  Lachwekkend dat velen dit een inbreukt op de privacy vinden terwijl iedereen zelf alles op facebook, twitter, instagram enz.... gooit
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  Via bluetooth kan men telefoongesprekken laten overgaan op een GPS. Hierbij heeft men toch ook gsm-signalen, terwijl er handenvrij gebeld wordt.
 • SAM Bedfort

  3 jaar geleden
  Het is ronduit walgelijk, deze totale controle. GDPR? Er is geen greintje privacy meer in ons leven. Bedankt Weyts en NVA.
 • Antonio Vivaldi

  3 jaar geleden
  Gewoon die boetes niet betalen en ongelijke behandeling en schending van de grondwet inroepen want wij leven in een Ferderale Staat en die wetgeving staat boven de Vlaamse wetgeving.
 • rudi swinnen

  3 jaar geleden
  Dat al deze boetes die massaal in Vlaanderen worden opgestreken , maar federaal worden verdeeld stoort mij nog het meest . Wetende dat er in Wallonie maar enkele cameras hangen . In Vlaanderen hangt het er vol van .
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?