Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

De Lijn vervoerde vorig jaar gemiddeld 62 procent minder reizigers

Vervoersmaatschappij De Lijn heeft vorig jaar van maart tot en met december gemiddeld 62 procent minder reizigers vervoerd dan in dezelfde periode in 2019. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) op een schriftelijke vraag van Open Vld-parlementslid Stephanie D'Hose.

9 reacties

 • Mirzada Ghulam

  1 jaar geleden
  Geen controle meer word uitgevoerd bij de lijn .Denken de mensen dat de lijn gratis is geworden.Het gaat zelfs zo ver dat eens men brussel in rijd men de reizigers van de stib/mivb op onze bus krijgen omdat ze weten dat ze gratis mee kunnen rijden . 6 op 10 scant zijn abonnement niet dat hoefd niet denken zij .
 • Guy Lowis

  1 jaar geleden
  Dit (corona) jaar 6 m-tickets gehad die na een jaar vervallen waren, kan je al beter een taxi nemen. Nooit meer!
 • Patrick De Smet

  1 jaar geleden
  Aangezien er sinds de corana is begonnen geen controle meer word uitgevoerd bij de lijn denken de mensen dat de lijn gratis is geworden.Het gaat zelfs zo ver dat eens men brussel in rijd men de reizigers van de stib/mivb op onze bus krijgen omdat ze weten dat ze gratis mee kunnen rijden want bij de brusselse vervoermaatschappij worden er nog wel controles gedaan
 • Marc Vandevelde

  1 jaar geleden
  Geen controles, dus niemand scant nog. Dus minder reizigers op de bus(zogezegd)
 • Paul Geerts

  1 jaar geleden
  Bijna niet te geloven, sedert de uitbraak van de corona geen controle meer gezien, het lijkt er veelal op dat het openbaar vervoer al gedurende gans die tijd gratis is, dat is wat ik zowat vaststel, ga ook geen rittenkaart meer kopen.