De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn.
Volledig scherm
De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn. © BELGAONTHESPOT

De Lijn plant digitale versie van alle vervoerbewijzen

De Lijn wil zijn aanbod aan digitale vervoersbewijzen dit jaar nog verder uitbreiden. Na de sms-tickets en m-tickets voor één rit en de digitale tienrittenkaart m-card, zitten er nog digitale dagpassen en een digitaal ticket voor evenementen in de pijplijn. Dat meldt de Vlaamse vervoersmaatschappij in een persbericht.

7 reacties

 • emiel Clarijs

  3 jaar geleden
  Zorg eerst dat de service naar de klant op punt staat, en pak dan uit met vernieuwingen, eerst meer en vooral propere trams en bussen.
 • FRANK WILLEMS

  3 jaar geleden
  Zdat ze liever digitaal op tijd zijn
 • Tom De Bondt

  3 jaar geleden
  De papieren kaart is goedkoper en je mag er langer mee rijden per rit (een uur met de digitale kaart, rit uitrijden met de papieren)
 • dirk clemeur

  3 jaar geleden
  Gaat er nog meer zwart gereden worden, geen nood de belastingbetaler past het verlies wel bij! Wie neemt deze firma nog serieus.
 • rudi berghmans

  3 jaar geleden
  Kunnen ouderen nog mee ???
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen