Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Chiro Tijl Zemst

De horrorzomer van de jeugdbeweging: al meer dan 120 kampen vroegtijdig gestopt door waterellende of corona

Al zeker 123 jeugdverenigingen moesten hun kamp vroegtijdig stopzetten omwille van de waterellende of door corona-uitbraken. De Chiro is het hardst getroffen. “Hoe 18-jarigen evacuaties in goede banen hebben geleid zonder gewonden, is ongelofelijk. En die ‘overwinning’ zeg maar, is de troost waar velen zich nu aan optrekken.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.