"De gemeente gaat camera's plaatsen"

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Twee verdachten van La Boum geïdentificeerd na opsporingsbericht
  16

  Twee verdachten van La Boum geïdentifi­ceerd na opsporings­be­richt

  In het onderzoek naar de rellen die plaatsvonden naar aanleiding van het nepfestival La Boum 1, op 1 april in het Ter Kamerenbos, heeft de politie twee verdachten geïdentificeerd. Het gaat om twee van de vier mensen naar wie op 30 april een opsporingsbericht was verspreid. Dat meldt VRT Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Het opsporingsbericht is intussen aangepast op de website van de federale politie.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"