Tony Coonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tony Coonen. © rv

De geld- en machtshonger van Tony Coonen: een publiek geheim onder socialisten

Miljoenenfraude met vastgoed? Neen, dat was nergens bekend. Maar vergis u niet: binnen de socialistische familie wist men wel al jaren dat Tony Coonen, de mogelijk corrupte topman van De Voorzorg Limburg, een bovengemiddelde geld- en machtshonger had. En niemand stuurde hem bij. “Om de zoveel tijd reisde hij naar Parijs met vrienden, volgens de Hasseltse tamtam voor weekendjes gedrenkt in Dom Pérignon.”

148 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Waarom liggen ze daar nu zoveel tamtam over te verkopen. Dit is eigen aan de Belgische politiek . Hoe denken jullie hoe de oude generatie politiekers zo rijk zijn geworden ? Door eerlijk en oprecht te zijn ? Droom maar verder. Zoals De Croo, wijlen Martens, Eyskens en noem maar op . Het zit in de genen van die politiekers, graaien , profiteren en verrijken, als je daar te vies van bent ? Ga dan niet in de politiek.
 • FRITS VERSTRAETEN

  1 maand geleden
  Als het een publiek geheim is/was waarom hebben die socialisten, die dit allemaal wisten, het dan nooit openbaar gemaakt? Bang voor hun eigen job? I
 • stefaan peinen

  1 maand geleden
  Stelen van de gemeenschap die ze zogezegd altijd verdedigen...is eigen aan de socialisten..en blijkbaar ook de liberalen!
 • Willy Bogaert

  1 maand geleden
  Een echte socialist en goed opgeleid met vennootschap ?? pen ?? Zeer overtuigend hoe het in elkaar zit bij de politiek
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Partij PVDA,nee nee het zal Vlaams belang zijn.