Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

De Donder blijft achter uitspraak staan: “Wat is het probleem? Dat ik mij niet wil verdrinken in een wollig discours, misschien?”

“Er zijn wijken in Antwerpen die volledig ontvolkt zijn van onze eigen mensen en die ingenomen zijn door andere groepen. Dat is in Brussel ook zo.” Deze uitspraak deed Walter De Donder, burgemeester van Affligem en kandidaat-voorzitter van CD&V, in het oog van de storm belanden. “Ik doe nochtans wat in het rapport van de Twaalf Apostelen staat: helder communiceren.”

328 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Terecht !
 • Hans Benoit

  2 jaar geleden
  Wat een bekrompen mentaliteid hier.Neem eens een kijkje in elke willekeurige grootstad in de US.Daar zijn ze niet zo achterlijk.Daar leven blank,zwart,geel,bruin allemaal in vrede naast mekaar.En dat gaat daar goed op wat uitzonderingen na.
 • Pascale De Block

  2 jaar geleden
  Chapeau omdat deze mens nog durft te zeggen hoe het echt is!! Respect!!
 • Paul Wolfs

  2 jaar geleden
  Eindelijk een man die de echte waarheid durft te zeggen!!! Waren alle politiekers zoals hij dan hadden we niet te vrezen voor onze eigen waarden en normen.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Mijnheer de burgemeester, ik ben fier op u !
 1. 99-jarige man brengt mederusthuisbewoner (75) om het leven, zonen van slachtoffer reageren: “Mijn vader kende de dader niet”
  Play
  PREMIUM
  Heusden

  99-jarige man brengt mederust­huis­be­wo­ner (75) om het leven, zonen van slachtof­fer reageren: “Mijn vader kende de dader niet”

  Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt een verdacht overlijden van een man in een woonzorgcentrum in Heusden bij Destelbergen. Een andere bewoner werd opgepakt. Volgens de eerste informatie van Belga is de verdachte 99 of 100 jaar oud, wat hem mogelijk de oudste gedetineerde van het land maakt, maar het parket wil de leeftijd van de betrokkenen niet meedelen.
 2. Wat als je een allergische reactie krijgt? Vaccinoloog Corinne Vandermeulen beantwoordt vragen over het Moderna-vaccin
  Play

  Wat als je een allergi­sche reactie krijgt? Vaccino­loog Corinne Vandermeu­len beant­woordt vragen over het Moderna-vac­cin

  Zijn de vaccins genoeg getest? En wat als je uitzonderlijk een allergische reactie krijgt? Jongeren zitten met veel vragen over de verschillende coronavaccins. ‘IK BEN DAAR’ is een campagne van WAT WAT in samenwerking met Technopolis. De campagne richt zich tot jongeren tussen de 16 en 24 jaar en heeft als doel dit doelpubliek te informeren en motiveren om zich te laten vaccineren tegen corona. Jana (23) ontmoet vaccinoloog Corinne Vandermeulen. Samen unboxen ze het Moderna-vaccin.