De regering-De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
De regering-De Croo. © BELGA

De Croo I is meest diverse regering ooit, en dat zal mogelijk weerspiegeld worden in het beleid

De regering-De Croo is de meest diverse ooit en dat belooft zich te laten voelen in het beleid. Net zoals voor het eerst evenveel vrouwen als mannen dingen naar de eretitel van 'Slimste Mens ter Wereld', is ook binnen de federale ploeg de verdeling 50/50. Dat is een primeur, met zelfs op een mannenbastion als Defensie een dame.

44 reacties

 • Francine Wybou

  5 maanden geleden
  Hij is nog maar een week minster en al zo veel commentaar, en het is wel de koning die beslist wie premier wordt hij , hij heeft toch een regering bij een gekregen dat kan je van die andere niet zeggen
 • Jos Spriet-Dewaele

  5 maanden geleden
  Ben benieuwd of deze diversiteit ook wil zeggen bekwaamheid in hun postje. Maar wij hebben onze twijfels hierover Afwachten hoe lang de eensgezindheid in het negatieve beleid voor de werkmens zal duren. Gelukkig is er al 1,5 jaar voorbij . VB blijft de grootste in vlaanderen en we hopen dat nva het verstand gebruikt en het cordon op blaast zodat degene die nu in de regering zitten de pan uitgeveegd worden
 • Freddy De Vos

  5 maanden geleden
  Heb niets tegen deze partijen. Maar dit verdienen zij niet, deze stoel behoort iemand anders toe. En nu moeten zij de ballen hebben op in de oppositie te zitten en zich neer te leggen met hun nederlaag, zij hadden amper stemmen! Dus hiervoor heeft het volk inderdaad niet gekozen.
 • Ronny Gyles

  5 maanden geleden
  In ruil voor die 50% zuurverdiende centjes die ze me nu al afnemen (en de andere onfaire verdoken belastingen op erfenissen enz.) eis ik ook mensen die bekwaam zijn in eerste instantie en niet een regering vol met mensen die er zitten om aan de door de regering zelf (uit schaamte) ingevoerde quota te voldoen!
 • Jan Vlietinck

  5 maanden geleden
  ... ze zijn toch oh zo lief voor elkaar ! Ben echt benieuwd hoe lang dit zal duren !!
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees