De Croo: "Begin juni zullen alle regels voor Europees coronacertificaat uitgewerkt zijn”

De Europese staats- en regeringsleiders maken op de top in Porto vorderingen in het dossier van het Europese coronacertificaat. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd aan VTM NIEUWS. Het certificaat moet ons deze zomer toelaten om weer vrij te reizen binnen Europa.

55 reacties

 • ANDRE VAN CALLENBERGHE

  4 weken geleden
  Tja, heel veel werk zullen ze toch niet hebben gezien het vaccinatiepaspoort reeds in 2018 door de EU beslist werd met oog op invoering in 2022. Dus het merendeel zal wel al uitgewerkt zijn. En dan maar zeggen dat het ingevoerd wordt door corona !
 • Daniel Hens

  1 maand geleden
  @ Daniel De Busser, weinigen kennen de agenda 21 en 30 Helaas
 • Johan Van Biesen

  1 maand geleden
  Sinds 1988 is er geen vermindering in het aantal doden door de griep, niettemin ongeveer 65% van de bevolking een inenting krijgt, denk daar eens over na, net als voor de mazelen, weet ook dat voor de grootste pharma bedrijven de vaccins ongeveer 20% van hun inkomsten betreft, dan weet je genoeg, follow the money.
 • Franco Bolli

  1 maand geleden
  Merkwaardig, medisch geheim, waar een bepaalde politica nog maar een paar dagen geleden beroep op deed voor zichzelf uit de wind te zetten, gaat voor de gewone burger op de schop.
 • steven goossens

  1 maand geleden
  En wat hebben jullie politici dan gedaan in het afgelopen anderhalf jaar? Gewoon niks hebben jullie georganiseerd gekregen! Onvoorstelbaar, en dat moeten wij gewone burgers allemaal betalen!