Capture d'écran.
Volledig scherm
Capture d'écran. © Instagram

De coronacoupe van ex-minister Denis Ducarme (MR): “Grenzen aan de expertocratie, politici moeten het overnemen”

Ex-minister van Zelfstandigen Denis Ducarme (MR) heeft op zijn Instagramprofiel een foto geplaatst van zijn opvallende ‘coronacoupe’. De liberaal heeft met veel haargel zijn lokken rechtopstaand gezet. Zijn geste dient om haarkappers en andere niet-medische contactberoepen een hart onder de riem steken. 

10 reacties

 • Ben Watford

  2 weken geleden
  Maggie De Block en haar regering vond dat de experten hun plaats moesten kennen. Gelukkig was er Wilmès die tenminste het heft in handen genomen heeft. Wanneer je deze man hoort raaskallen, weet je dat de vierde golf eraan zit te komen.
 • Ben Watford

  2 weken geleden
  De zelfverklaarde experten zullen het eens gaan doen. U had tijdens de krokusvakantie vorig jaar moeten ingrijpen. Omdat u toen onbekwaam was, hebben de experten nu hun zeg. Gelukkig maar.
 • Danny Damiaens

  2 weken geleden
  Een citaat van een expert,mondmaskers zijn niet nodig!Elke seconde dat men niet inent zal later enorme staatsschulden teweeg brengen!
 • Carlo Verstappen

  2 weken geleden
  Gelukkig hebben wij de experts gehad. Zonder hen was wat is gebeurd 100 keer erger geweest en was 2021 ook een verloren jaar, nu is er hoop.
 • Kaatje Daem

  2 weken geleden
  Natuurlijk heeft hij gelijk. Meer en meer gaat een aanzienlijk deel van de kappers aan huis bij hun klanten. Met alle gevolgen van dien. Aan huis kunnen ze vaak niet dezelfde veiligheidsmaatregelen nemen. Niet iedereen heeft het privilege van in een tv studio zijn haar te laten bijknippen.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'