Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) tijdens haar bezoek aan het nieuwe testcentrum op Brussels Airport.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) tijdens haar bezoek aan het nieuwe testcentrum op Brussels Airport. © Photo News

De Block: “Het virus krijgt kracht, mensen moeten de maatregelen respecteren”

In de marge van haar bezoek aan het COVID-19-testcentrum op Brussels Airport heeft minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) gereageerd op de stijgende coronacijfers. "Ik maak me zorgen, het virus blijft gevaarlijk. Mensen moeten de maatregelen respecteren."

58 reacties

 • Johan Van hoof

  5 maanden geleden
  Wat een flutregering hebben wij toch. Als het over geld en onderwijs gaat wordt alles aan de kant geschoven. Daarnaast moet iedereen de regeltjes volgen. De verspreiding komt juist via scholen en werk in de huiskamer. Daar zit het probleem. Men gaat het nu laten escaleren tot Italiaanse niveaus en dan lockdown als het te laat is. Voor geld danst een beer he...
 • Raoul Rouma

  5 maanden geleden
  U bent de minister doe er dan wat aan en verschuil U niet achter die virologen.
 • Fabienne Staelens

  5 maanden geleden
  Ze zijn weer goed op weg om een 2de lock-down in onze strot te duwen. Er hangt tenslotte veel geld van af...al de vaccins die al besteld zijn mogen toch niet verloren gaan?
 • Patrick Mechels

  5 maanden geleden
  Wat had je nu verwacht nu de incubatietijd voorbij is na de opstart van de scholen en de vakantiegangers hun zin hebben gehad. De grenzen stonden toch open voor iedereen...als je maatregelen minder streng maakt is het niet verwonderlijk dat je nu weer achter de feiten moet aanhollen. Dit heet goede preventie in afwachting van een veilig vaccin...ik zou nog een minister van volksgezondheid bij aanwerven.
 • Leopold Vanhoof

  5 maanden geleden
  Het virus krijgt inderdaad kracht, dat is iets wat onze beleidsmensen missen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie