Minister van Volksgezondheid Maggie De Block.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block. © BELGA

De Block beveelt onderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij psychiatrische centrum in Zelzate

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) heeft de Vlaamse Zorginspectie opdracht gegeven om een onderzoek in te stellen naar de hoogbeveiligde psychiatrische afdeling Levanta in Zelzate. Dat doet ze na een artikel in De Morgen.

11 reacties

 • Sabrina Dom

  4 jaar geleden
  Wanneer komt er eens een onderzoek naar het centrum dat uitgebaat wordt door sodexo?
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Daar heb je gelijk in, Paul Philippaerts. Voor de ogen van de mensen ( vorm van populisme), dan wel. Zelf initiatief nemen en goede wetteksten ontwerpen? Dat gaat niet.
 • Jef Lois

  4 jaar geleden
  Onderzoek dan de specialisten en de ziekenhuizen ook want daar valt nog veel te rapen beste De Block . Maar daar ga JIJ niet zoeken bij uw vrienden? Artsen die 46€ vragen waar je er 15 van terug krijgt een behandeling van 45 min = dagopname waarom grijp je niet in mevr?
 • Gerry Cle

  4 jaar geleden
  Een prachtvoorbeeld van 'steekvlampolitiek'. Eerst moet er een reportage zijn van Pano of een artikel in een krant en de bevoegde minister start prompt een onderzoek dat binnen enkele weken op het achterplan verdwijnt. Net zoals met de militairen zal dit onderzoek waarschijnlijk intern gebeuren en zullen ze geen abnormale dingen vinden.
 • Paul Philippaerts

  4 jaar geleden
  Die politiekers doen niks als de gazet lezen. Staat er iets in over hun departement dat wordt daar onmiddellijk op gereageerd. Dat zijn zogezegd gazettenregeerders, die hebben totaal geen werk als hun departement niet in de gazet vernoemd wordt.