Eva De Bleeker (Open Vld) wil optreden tegen Ryanair die klanten tegenwerkt die een schadevergoeding eisen.
Volledig scherm
Eva De Bleeker (Open Vld) wil optreden tegen Ryanair die klanten tegenwerkt die een schadevergoeding eisen. © BELGA/Reuters

De Bleeker wil dat Ierland optreedt tegen Ryanair voor tegenwerken gedupeerde reizigers

Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) wil dat de Economische Inspectie contact opneemt met de Ierse autoriteiten met de vraag op te treden tegen Ryanair. De luchtvaartmaatschappij zou reizigers tegenwerken indien die een schadevergoeding aanvragen voor een geannuleerde vlucht, meldt de staatssecretaris.

  1. Meer dan 100 slangen en hagedissen sterven tijdens reis naar Vietnam: “We begrijpen niet hoe dit gruwelijke dierenleed kon gebeuren”
    Ichtegem

    Meer dan 100 slangen en hagedissen sterven tijdens reis naar Vietnam: “We begrijpen niet hoe dit gruwelijke dierenleed kon gebeuren”

    Meer dan 100 slangen en hagedissen zijn gestorven tijdens een reis van Zaventem naar Vietnam. In totaal werden 200 reptielen vanuit ons land verzonden naar Azië, maar daar werden ze nooit opgehaald. “Twee maanden later arriveerden de drie dozen opnieuw in ons land en slechts 95 dieren overleefden het”, zegt Mario Goes van SOS Reptiel in Ichtegem, die de opvang en verzorging van de overlevende dieren op zich nam.