Staatssecretaris Eva De Bleeker opent onderzoek naar Made en Winvest Holding.
Volledig scherm
Staatssecretaris Eva De Bleeker opent onderzoek naar Made en Winvest Holding. © Belga, RV

De Bleeker vraagt onderzoek naar mogelijke wanpraktijken MADE en Winvest Holding: “Schandalig en ontoelaatbaar”

Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) heeft aan de Economische Inspectie gevraagd om een onderzoek in te stellen naar MADE en Winvest Holding. Dat doet ze naar aanleiding van een storm aan klachten over het immokantoor en de verkoper van hippe panden in Antwerpen.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. KIJK. Ongeduldige bestuurder in Schoten viseert auto met 'L' op de achterruit en voert meerdere gevaarlijke inhaalmanoeuvres uit
  Play

  KIJK. Ongeduldi­ge bestuurder in Schoten viseert auto met 'L' op de achterruit en voert meerdere gevaarlij­ke inhaalma­noeu­vres uit

  Deze dashcambeelden doen de ronde op sociale media. De bestuurder in de Volkswagen wil zijn voorligger voorbijsteken, maar heeft te weinig geduld. Naast het bumperkleven, overschrijdt de automobilist meerdere verkeersregels. De wagen rijdt over een volle lijn, over een verdrijvingsvak,... Gevaarlijke manoeuvres, maar het roekeloos rijgedrag leidt niet tot incidenten.