Folder Aldi
Volledig scherm
PREMIUM
Folder Aldi © RV

De beste in zijn soort: de folder van de Aldi

‘Het boekske van den Aldi’, het promoblaadje dat de supermarktketen elke week bij 4,6 miljoen Belgen in de bus dropt, heeft in de verkiezing Folder van het Jaar zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. Die verkiezing wordt georganiseerd door folderverdeler BD myShopi. “Onze folder lezen is voor velen een guilty pleasure geworden”, zegt verantwoordelijke Lizelotte Schoukens.

15 reacties

 • Christian Deckers

  2 weken geleden
  Belgie is het Eldorado voor ALLE supermarkten: nergens ter wereld ligt het netto-rendement zo hoog. De hoogste prijzen, rustig en beschaafd clienteel, weinig diefstal en alle medewerking van steden en gemeenten. Colruyt zal het nog moeilijk krijgen, de anderen zijn veel internationaler en groter. Die kunnen altijd kopen, ook bij schaarste.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Belre volledig mee eens ! Ik koop nooit groenten en fruit bij Aldi wel bij AH en altijd vers daar en ook niet bij Colruyt ook geen verse produkten daar!eenmaal collect en go gedaan en al na 2 dagen de helft mogen weggooien
 • Berle Boffums

  2 maanden geleden
  Mooie folder, mee eens. Maar de woorden "DAGVERS" en "LEKKER" mogen ze er beslist uitlaten. Nog nooit 1 stuk echt vers fruit of groente gevonden bij Aldi. Gisteren nog hun fameuze Willy's (witloof) gekocht waarvan je de blaadjes helemaal kan plooien zonder dat ze breken. Appels, pruimen, druiven zonder enige smaak dan zuur. Geef mij maar de Groente&Fruitboer die wekelijks in ons dorp komt. Een tikkeltje duurder maar o zoveel lekkerder...en ECHT dagvers!
 • Eric Grosemans

  2 maanden geleden
  Ronny Martin, te oordelen aan de programma's op de commerciële zenders, brengt die reclame toch niet veel op. Veel kwaliteit heb ik daar nog niet gezien.
 • Ronny Martin

  2 maanden geleden
  maar zonder reclame op tv gaan we de lokale kwaliteitsprogramma's (waar we ook zonder reclame en zelfs zonder tv voor betalen) moeten missen.
 1. Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan
  Brussel

  Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan

  Politie en parket zijn een onderzoek gestart naar een mogelijk crimineel feit in een Brussels ziekenhuis. Dat meldt La Capitale. In de nacht van dinsdag op woensdag werd een 77-jarige vrouw dood in haar ziekenhuisbed aangetroffen. Opvallend: het slipje van de bejaarde dame hing op haar enkels en in de kamer bevond zich een man, die ook zelf in het ziekenhuis lag.
 2. Meestal zwaarbewolkte dag met perioden van regen
  Play

  Meestal zwaarbe­wolk­te dag met perioden van regen

  Het is vandaag/zondag zwaarbewolkt met buien, met in de hoge Ardennen (smeltende) sneeuw. Ook elders is eventueel een vlok sneeuw of korrelhagel mogelijk. In het westen vallen er minder buien en kunnen er een paar opklaringen voorkomen. Tegen de avond wordt het ook in het oosten overwegend droog, al valt er wellicht nog soms wat lichte sneeuw over de hoogten. De maxima liggen tussen 1 graad in de Ardennen en 8 of 9 graden in het westen. De wind waait matig uit het zuidwesten en draait aan zee naar het westnoordwesten. Dat meldt het KMI.