Folder Aldi
Volledig scherm
PREMIUM
Folder Aldi © RV

De beste in zijn soort: de folder van de Aldi

‘Het boekske van den Aldi’, het promoblaadje dat de supermarktketen elke week bij 4,6 miljoen Belgen in de bus dropt, heeft in de verkiezing Folder van het Jaar zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. Die verkiezing wordt georganiseerd door folderverdeler BD myShopi. “Onze folder lezen is voor velen een guilty pleasure geworden”, zegt verantwoordelijke Lizelotte Schoukens.

15 reacties

 • Christian Deckers

  1 jaar geleden
  Belgie is het Eldorado voor ALLE supermarkten: nergens ter wereld ligt het netto-rendement zo hoog. De hoogste prijzen, rustig en beschaafd clienteel, weinig diefstal en alle medewerking van steden en gemeenten. Colruyt zal het nog moeilijk krijgen, de anderen zijn veel internationaler en groter. Die kunnen altijd kopen, ook bij schaarste.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Belre volledig mee eens ! Ik koop nooit groenten en fruit bij Aldi wel bij AH en altijd vers daar en ook niet bij Colruyt ook geen verse produkten daar!eenmaal collect en go gedaan en al na 2 dagen de helft mogen weggooien
 • Berle Boffums

  1 jaar geleden
  Mooie folder, mee eens. Maar de woorden "DAGVERS" en "LEKKER" mogen ze er beslist uitlaten. Nog nooit 1 stuk echt vers fruit of groente gevonden bij Aldi. Gisteren nog hun fameuze Willy's (witloof) gekocht waarvan je de blaadjes helemaal kan plooien zonder dat ze breken. Appels, pruimen, druiven zonder enige smaak dan zuur. Geef mij maar de Groente&Fruitboer die wekelijks in ons dorp komt. Een tikkeltje duurder maar o zoveel lekkerder...en ECHT dagvers!
 • Eric Grosemans

  1 jaar geleden
  Ronny Martin, te oordelen aan de programma's op de commerciële zenders, brengt die reclame toch niet veel op. Veel kwaliteit heb ik daar nog niet gezien.
 • Ronny Martin

  1 jaar geleden
  maar zonder reclame op tv gaan we de lokale kwaliteitsprogramma's (waar we ook zonder reclame en zelfs zonder tv voor betalen) moeten missen.
 1. Waarom stopt Dries Van Langenhove nu écht? En zal N-VA nu wel openstaan voor samenwer­king? Carl Devos antwoordt
  PREMIUM

  Waarom stopt Dries Van Langenhove nu écht? En zal N-VA nu wel openstaan voor samenwer­king? Carl Devos antwoordt

  Exit Dries Van Langenhove (29) uit de politiek. Zet een politicus een stap opzij, dan weten wij wie we moeten bellen voor analyse: professor politicologie en HLN-columnist Carl Devos. Zal N-VA nu wel openstaan voor een samenwerking met Vlaams Belang in 2024? En hoe komt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken hieruit? Professor Devos antwoordt. “Van Grieken zal Dewinter nooit uit de partij kunnen zetten, zelfs hij heeft dat gewicht niet.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!