De Bende sloeg in november 1985 voor een laatste keer toe in de Delhaize van Aalst. Het was het trieste hoogtepunt van een reeks bloedige overvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bende sloeg in november 1985 voor een laatste keer toe in de Delhaize van Aalst. Het was het trieste hoogtepunt van een reeks bloedige overvallen. © photo_news

De Bende van Nijvel, al meer dan 35 jaar een mysterie: deze onderzoekspistes liepen allemaal dood

De Bende van Nijvel pleegde tussen 1982 en 1985 een reeks bloedige overvallen, vooral op grootwarenhuizen, met als triest eindpunt de overval op de Delhaize van Aalst in november 1985 waarbij acht doden vielen. Een overzicht van de opvallendste onderzoekspistes van de laatste 35 jaar.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).