De Belgische Barbara Duriau, een grafisch ontwerpster uit Binche, richtte 'View from my window' op.
Volledig scherm
De Belgische Barbara Duriau, een grafisch ontwerpster uit Binche, richtte 'View from my window' op. © RV

De Belgische die met 2,3 miljoen volgers van ‘View from my window’ een internationaal fenomeen maakte

De wereld ontdekken kun je tijdens de coronacrisis ook vanuit je ‘kot’. Dat bewijst de Facebookgroep ‘View from my window’. In de groep, die inmiddels meer dan 2 miljoen leden telt, delen mensen van overal ter wereld een foto van het uitzicht uit hun raam. De Belgische Barbara Duriau (47), een grafisch ontwerpster uit Binche, richtte de Facebookgroep op en maakte van ‘View from my window’ een internationaal fenomeen. Van Japan tot Hawaï en van Zweden tot de VS. “Ik wil mensen met elkaar verbinden”, vertelt ze aan onze redactie. 

1 reactie

 • Daisy De Smedt

  3 jaar geleden
  Ben zelf lid van deze groep en het is gewoon een heel mooi concept. Soms valt je mond open van de schoonheid die sommige mensen elke dag te zien krijgen.
 1. Vooruit waarschuwt voor regering met extreemrechts na verkiezingen van 2024: “Geen sciencefiction meer”
  Play

  Vooruit waarschuwt voor regering met extreem­rechts na verkiezin­gen van 2024: “Geen sciencefic­ti­on meer”

  De partij Vooruit gelooft dat ze in 2024 de verkiezingen kan winnen. "Vooruit is na drie jaar de leider op links én de leider op het centrum", verklaarde voorzitter Conner Rousseau vandaag op een partijcongres in Gent. Daar waarschuwde hij dat een Vlaamse regering met Vlaams Belang na 2024 tot de mogelijkheden behoort en de gevolgen die dat met zich mee kan brengen. "Vlaanderen wordt niet het Hongarije aan de Noordzee.”