Willy Sommers. “Een vrouw en kinderen: dat is het beste dat mij ooit overkomen is. Dat zet ik niet meer op het spel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers. “Een vrouw en kinderen: dat is het beste dat mij ooit overkomen is. Dat zet ik niet meer op het spel.” © Wannes Nimmegeers

De 16 Vragen van De Wachter aan Willy Sommers: “Er is veel verleiding op mijn pad gekomen. En soms nog”

Toen hij vijftig was, maakte Willy Sommers de balans van z’n leven. Geld, een kast vol gouden platen, roem: hij had alles. Maar als mens had hij er een potje van gemaakt. Nu hij een halve eeuw in het vak zit, maakt hij die balans opnieuw en telt hij z’n zegeningen, óók als mens. “Een vrouw en kinderen: dat is het beste dat mij ooit overkomen is. Dat zet ik niet meer op het spel.”

2 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Willy, je bent altijd een goede zanger geweest. En iedereen maakt fouten in het leven. Je steekt je lieve dochter annemie toch niet weg. En je vrouw aanziet haar toch niet als een vreemde, zoals bij die koningshuizen. Maar ja dat is een wereldvreemde soort. Ik luister al 50 jaar naar je liedjes. Er zijn echte pareltjes bij.
 • Andre Mampaey

  2 maanden geleden
  Hij is een keer in mijn restaurant in klein Willebroek komen eten ,een geweldige toffe kerel is dat .
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.