Koen De Bouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen De Bouw. © Jelle Vermeersch

De 16 Vragen van De Wachter aan Koen De Bouw: “Ik zag Chantal en ik dacht: dat is nu gek, daar staat de vrouw van mijn leven”

Er schuilt een groot filosoof in Koen De Bouw. Z’n wijsheid put hij uit 57 jaar levenservaring. Maar ook uit dertig jaar Chantal. “In een ideale wereld zit je meester elke dag tegenover je aan het ontbijt. Voor mij is zij dat.”

11 reacties

 • magda raes

  3 maanden geleden
  Wat een fantastische mens! Z'n eenvoud siert hem.
 • Myriam Van Reck

  3 maanden geleden
  Ik heb het interview direct gelezen prachtig! Ik vond hem altijd al sympathiek overkomen maar hij is nu nog in mijn achting gestegen .
 • Bibi Van Keer

  3 maanden geleden
  Zo mooi!
 • Edna De Bruycker

  3 maanden geleden
  prachtig interview,van een zeer begeerde wijze prachtige man
 • Polutnik Ronald

  3 maanden geleden
  Hij durft niets anders te zeggen , daar ben ik zeker van.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. België krijgt 1,4 miljard euro minder uit Europees relancefonds, N-VA reageert: “Premier De Croo onderhandelde slechte deal”
  136

  België krijgt 1,4 miljard euro minder uit Europees relance­fonds, N-VA reageert: “Premier De Croo onderhan­del­de slechte deal”

  De middelen voor België uit het Europese relancefonds dalen van 5,9 naar 4,5 miljard euro. Dat heeft de Europese Commissie donderdag bekrachtigd. Dat komt omdat de Belgische economie vorig jaar beter herstelde van de coronaklap dan eerst was aangenomen. Volgens oppositiepartij N-VA bewijst de herberekening echter dat de federale regering zich heeft laten aftroeven aan de Europese onderhandelingstafel.