Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

De 16 Vragen van De Wachter aan Kawtar Ehlalouch: “Ik ben te weinig stout geweest”

Een blitzcarrière, zo doe je dat. Niet eens was Kawtar Ehlalouch afgestudeerd of ze werkte al bij MNM. Geen drie jaar later is ze één van de vaste waardes in het ochtendblok. Al zit diep vanbinnen nog weleens dat meisje dat zich onzeker voelt. “Niet op de voorgrond willen staan, ik heb dat nog altijd.”

 1. Minister Dalle wil nadenken over ‘Dag van de Jongeren’, maar stelt aan JEZ! één voorwaarde
  15

  Minister Dalle wil nadenken over ‘Dag van de Jongeren’, maar stelt aan JEZ! één voorwaarde

  De acht jongeren achter JEZ!, de opvolger van Rode Neuzen Dag, gingen deze middag op bezoek bij Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V). Dat deden ze nadat ze hem een open brief hadden geschreven waarin ze vroegen om een eigen feestdag. Of die Dag van de Jongeren er ook echt komt, moet nog blijken. Als JEZ! aan één voorwaarde voldoet, wil de minister het op de politieke agenda zetten. Daarnaast kwam Dalle ook nog even terug op het uitblijven van de indexering van de werkingsmiddelen van de jeugdsector, wat tot onvrede leidt.
 2. Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartphones in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”
  2

  Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartpho­nes in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”

  Techreus Google heeft donderdagavond haar nieuwste telefoons voorgesteld. Hoewel de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro na jaren afwezigheid officieel in Nederland te koop zullen zijn, ontbreekt een Belgische lancering voor de twaalfde keer op rij. Al is er licht aan het einde van de lange tunnel. “Ik kan zeggen aan Belgen dat jullie niet zo lang meer hoeven te wachten”, zei een Google-topman namelijk aan ‘Algemeen Dagblad’. En bovendien lijkt er een mogelijkheid te zijn om als Belg tóch een Pixel in huis te halen.