Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

De 16 Vragen van De Wachter aan Kat Kerkhofs: “Alles in mijn leven wordt bepaald door Dries. Zo had ik het mij als kind niet voorgesteld”

Zestien vragen en geen enkele waar de naam van haar wereldberoemde wederhelft in voorkomt. Dat werd tijd. Als je altijd maar gereduceerd wordt tot ‘vrouw van’, vergeten de mensen wie je óók bent. In het geval van Kat Kerkhofs: een dochter, een zus, een televisiemaakster, straks zelfs moeder van een zoon. “Ik verloor mijn vader toen ik zestien was. Zo’n nieuwe grote mannelijke liefde in mijn leven: misschien gaat dat wel dingen losmaken.”

14 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  'I've been to paradise, but I've never been ... to me'. Achter een sterke man, staat een sterke vrouw. Dat betekent dat een vrouw, met haar verstand, van het grootste belang is, als mannenfluisteraar. Deze taak is zalig, omdat je niet constant vooraan in de spotlichten moet blijven presteren maar de grootste voldoening vindt ... bij kind en gezin. De minachting voor het huiselijk geluk, komt van het feminisme, niét van de mannen.
 • ivo emmerechts

  2 maanden geleden
  Berg af Dirk Claeys.... het is natuurlijk maar de Italiaanse competitie (sic) maar zag juist 2 schitterende pareltjes van Dries....
 • Benny Jackobs

  2 maanden geleden
  Ze staat graag genoeg in de belangstelling. Trouwens ze wist heel goed dat als ze voor Dries koos dat ze in de spotlights zou lopen. Denk dat ze het wel dik onderschat heeft dat alles (dus ook de minder leuke kantjes) direct op social media komt en dat heeft ze natuurlijk niet graag.
 • nancy Haemhouts

  2 maanden geleden
  Top madame 😍
 • Manten Kalle

  2 maanden geleden
  Ja, dan had je maar niet voor Dries moeten kiezen. Je weet toch wat een partnerschap met een voetballer inhoudt?
 1. De 16 Vragen van De Wachter aan Edouard Vermeulen: “De liefde nog tegenkomen, dat is mijn vurige wens”
  PREMIUM

  De 16 Vragen van De Wachter aan Edouard Vermeulen: “De liefde nog tegenkomen, dat is mijn vurige wens”

  Het levensverhaal van Edouard Vermeulen zou zomaar een sprookje kunnen zijn: dat van de zonderlinge Westvlaamse jongen die zich opwerkt tot couturier van koninginnen. Alleen, het ís geen sprookje, daarvoor ontbreekt het stukje ‘happily ever after’. Alle succes ten spijt, elke avond als Vermeulen thuiskomt is dat in een leeg huis. En dat steekt. “Ik had graag een fijne man gehad in mijn leven. Maar de liefde, het gebéurde gewoon niet.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.