Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

De 16 Vragen van De Wachter aan Kat Kerkhofs: “Alles in mijn leven wordt bepaald door Dries. Zo had ik het mij als kind niet voorgesteld”

Zestien vragen en geen enkele waar de naam van haar wereldberoemde wederhelft in voorkomt. Dat werd tijd. Als je altijd maar gereduceerd wordt tot ‘vrouw van’, vergeten de mensen wie je óók bent. In het geval van Kat Kerkhofs: een dochter, een zus, een televisiemaakster, straks zelfs moeder van een zoon. “Ik verloor mijn vader toen ik zestien was. Zo’n nieuwe grote mannelijke liefde in mijn leven: misschien gaat dat wel dingen losmaken.”

14 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  'I've been to paradise, but I've never been ... to me'. Achter een sterke man, staat een sterke vrouw. Dat betekent dat een vrouw, met haar verstand, van het grootste belang is, als mannenfluisteraar. Deze taak is zalig, omdat je niet constant vooraan in de spotlichten moet blijven presteren maar de grootste voldoening vindt ... bij kind en gezin. De minachting voor het huiselijk geluk, komt van het feminisme, niét van de mannen.
 • ivo emmerechts

  1 jaar geleden
  Berg af Dirk Claeys.... het is natuurlijk maar de Italiaanse competitie (sic) maar zag juist 2 schitterende pareltjes van Dries....
 • M Boeykens

  1 jaar geleden
  Ze staat graag genoeg in de belangstelling. Trouwens ze wist heel goed dat als ze voor Dries koos dat ze in de spotlights zou lopen. Denk dat ze het wel dik onderschat heeft dat alles (dus ook de minder leuke kantjes) direct op social media komt en dat heeft ze natuurlijk niet graag.
 • Nancy Haemhouts

  1 jaar geleden
  Top madame 😍
 • Manten Kalle

  1 jaar geleden
  Ja, dan had je maar niet voor Dries moeten kiezen. Je weet toch wat een partnerschap met een voetballer inhoudt?
 1. Frances Lefebure: “Toen we trouwden, zei ik tegen Boris: ‘Ik zeg niet dat het gaat lukken, maar ik ga er wel alles aan doen’”
  PREMIUM
  Showbizz

  Frances Lefebure: “Toen we trouwden, zei ik tegen Boris: ‘Ik zeg niet dat het gaat lukken, maar ik ga er wel alles aan doen’”

  Twee jaar geleden raasde er een orkaan door het leven van Frances Lefebure, hij heette Boris Van Severen. Alles wat ervoor zo zeker had geleken, ging aan het wankelen. Het was de liefde op z'n grilligst: even hartstochtelijk en overweldigend dan destructief en complex. Maar de storm ging liggen, er kwam zelfs een huwelijk van. “Ik heb met mensen moeten breken, ben in therapie gegaan, het was een shitshow. Maar ik ben nog nooit van iets zo honderd procent zeker geweest.”
 2. De 16 Vragen van De Wachter aan Edouard Vermeulen: “De liefde nog tegenkomen, dat is mijn vurige wens”
  PREMIUM

  De 16 Vragen van De Wachter aan Edouard Vermeulen: “De liefde nog tegenkomen, dat is mijn vurige wens”

  Het levensverhaal van Edouard Vermeulen zou zomaar een sprookje kunnen zijn: dat van de zonderlinge Westvlaamse jongen die zich opwerkt tot couturier van koninginnen. Alleen, het ís geen sprookje, daarvoor ontbreekt het stukje ‘happily ever after’. Alle succes ten spijt, elke avond als Vermeulen thuiskomt is dat in een leeg huis. En dat steekt. “Ik had graag een fijne man gehad in mijn leven. Maar de liefde, het gebéurde gewoon niet.”
 1. In deze Delhaize mocht je vandaag niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”
  PREMIUM

  In deze Delhaize mocht je vandaag niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”

  Het zou een “ongewoon weekend” worden in onze supermarkten, zo voorspelde retailexpert Gino Van Ossel. Ongewoon is het ook geworden in de vestiging van Delhaize in Heverlee, waar heel wat rekken leeg bleven. “Het gaat om versproducten uit het magazijn in Zellik, dat de voorbije dagen en ook vrijdagavond nog werd geblokkeerd”, aldus Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver.
  Leuven