HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

De 16 Vragen van De Wachter aan Arnout Hauben: “Mensen vragen: ‘Wat zegt uw vrouw ervan dat ge weer honderd dagen weg zijt?’ Heel eerlijk? Eigenlijk niks”

Met elke week meer dan 2 miljoen kijkers is Arnout Hauben de ongekroonde kijkcijferkoning van de lage landen. Daar hoeft hij nochtans niks geks voor te doen: gewoon zichzelf zijn volstaat. “Ik heb in mijn ziel weinig donkere krochten of spelonken.”

 1. Gaan we opnieuw massaal hamsteren door energiecrisis? Stormloop op zakken pellets aan lage prijzen in Waalse supermarkt
  Play

  Gaan we opnieuw massaal hamsteren door energiecri­sis? Stormloop op zakken pellets aan lage prijzen in Waalse supermarkt

  In Marcinelle is er een ware stormloop ontstaan in de supermarkt Match nadat die met een superpromo op pellets uitpakte. Klanten konden er een zak van 15 kilo voor slechts 8,99 euro scoren. Een actie die voor taferelen zorgt waarbij we meteen terugdenken aan de ‘wc-rolhamsteraars’ in coronatijden. Op slechts een kwartier waren alle 520 zakken met pellets de deur uit. “Gek om te zien dat we opnieuw dit punt hebben bereikt”, aldus een Waalse klant.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.