Volledig scherm
© rv

"Dat was weer een fijne treinreis": jonge Belgische vrouw filmt viezerik in treincoupé en wil zo seksuele intimidatie aanklagen

Elke Van den Ende was het slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag door een andere passagier in de trein. Het greep de fotografe zo erg aan dat ze haar belager filmde en een lange post op Facebook zette, inclusief het filmpje waarin we de man zien masturberen. We korten de tekst van Elke wat in, haar volledige post vind je hier. Ze riep zelf de media op haar verhaal over te nemen. Waarschuwing: "Mijn excuses aan wie bij het zien van dit filmpje ongemakkelijk werd (beeld je in hoe ongemakkelijk het was om daar te zitten), in de eerste plaats voor wie eerder zoiets (of erger) meemaakte", schrijft Elke.

233 reacties

 • Els Vandamme

  3 jaar geleden
  elk meisje, dame, vrouw maakt dit meerdere keren in haar leven mee. Uitspraken als 'Aandachttrekkerij' of 'ze is zelf kinky' of 'het is mannelijk instinct' of 'waarom gaat ze niet ergens anders zitten' of 'waarom zegt ze niets' zijn de reden waarom vrouwen er niet over praten. We hebben geleerd om te zwijgen. In onze maatschappij anno 2017 is het eigenlijk volstrekt onaanvaardbaar dat zo'n degoutant gedrag door sommige mannen nog wordt 'goedgepraat'.
 • Jan Delafontaine

  3 jaar geleden
  Philippe Deckers, dat is om de wet op de privacy te respecteren, anders mag ze het filmpje niet posten tiens.
 • luc verschraegen

  3 jaar geleden
  Blijkbaar wordt elke vrouw zeer regelmatig lastig gevallen en dit is dan zeker niet goed te praten. Wat ik mij wel afvraag is hoe de vrouwen het hier al zoveel duizenden jaren hebben uitgehouden met ons, mannen!
 • Klara De Smet

  3 jaar geleden
  Dat is één van de redenen waarom mensen liever met de auto rijden dan met het openbaar vervoer.
 • Philippe Deckers

  3 jaar geleden
  Ze is zelf wel kinky want ipv ergens anders anders te gaan zitten begint zebij te filmen...en dan nog zonder gezicht....raar.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten