Minister en vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) belooft beterschap voor toekomstige persconferenties.
Volledig scherm
Minister en vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) belooft beterschap voor toekomstige persconferenties. © Photo News/VTM NIEUWS

“Dat was heel stuntelig”: experts vernietigend over persconferentie Veiligheidsraad, minister De Croo reageert

Experts zijn kritisch over de persconferentie waarop de Nationale Veiligheidsraad gisteravond heeft gecommuniceerd. Veel te laat, veel te lang en erg verwarrend, luidt de kritiek. “Dat was heel stuntelig”, legt een expert in politieke communicatie uit. Minister Alexander De Croo beloofde vanmiddag in VTM NIEUWS beterschap voor toekomstige persconferenties.

150 reacties

 • Chris Dupont

  10 maanden geleden
  Weeral een discussie over bijzaken die enkel maar de anti-politiek en onbestuurbaarheid voedt.
 • Jacques Leonard

  10 maanden geleden
  Premier S. Wilmès doet haar best, maar dat deed C. Michel ook. Maar uitleg geven in het Nederlands kan geen van beide. Dat ze dan in hun moedertaal hun persconferentie geven. Voetballers en wielrenners, met geen diploma's als hun kunnen beter Nederlands dan beide samen. Sorry als het land dan toch verder wil met één minderheidsregereing, maak dan A. De Croo premier.
 • werner Van der Kelen

  10 maanden geleden
  Moesten ze in de privé zo communiceren ze vliegen buiten met een stamp onder hun gat, in de politiek kunnen ze zich blijkbaar heel veel permitteren zonder dat er enige vorm van sanctie aan verbonden zijn
 • monique bolen

  10 maanden geleden
  alfons hendrickx ik geef je volkomen gelijk, het valt op dat Mvr Wilmes ook steeds in het Nederlands begint we moeten haar niet afkraken de taak die ze toebedeeld kreeg en wetende dat het maar is om uit de nood te helpen om dan zomaar aan de kant geschoven te worden. Als ze dan toch een goede spreker nodig hebben zet er dan Hedebouw aan maar dan zal hij ook van de verkeerde partij zijn.
 • steven goossens

  10 maanden geleden
  Ge moet niet beloven, maar doen!
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan