Mahdi Crevits Devos
Volledig scherm
PREMIUM
Mahdi Crevits Devos © Belga

Dat Mahdi plots de aanval inzette toen Crevits afwezig was, was volgens zijn critici geen toeval

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

63 reacties

 • Tuur schiepers

  2 maanden geleden
  Worden wij bestuurd door ministers of partijvoorzitters? Hebben verkiezingen dan nog zin?
 • Raphaël Defour

  2 maanden geleden
  Had het niet begrepen waarom Coens naar de uitgang trok en dat Samy zich direct als vervanger opdrong. De fout van Coens en CD&V blijft dat men een federale regering heeft mede in de stijger heeft gezet tegen de legitieme democratische Vlaamse meerderheid in dit land. Het AVV/VVK heeft intussen de ware aard van het politiek echt engagement van de C duidelijk gemaakt. Nu opnieuw staat de minister van Financiën met een te bepalen lege doos. Het passend spreekwoord hierbij kan u zelf invullen.
 • Yolande Debrouwer

  2 maanden geleden
  Had voorzitter Mahdi niet teruggekrabbeld dan was hij ook niet afgegaan als een gieter. Nu lijkt het alsof N-VA en OVLD alleen belangrijk zijn in een coalitie met drie partijen.
 • FRITS VERSTRAETEN

  2 maanden geleden
  Hieruit blijkt dat Mahdi niet te vertrouwen is hij maakt gebruik van iemand anders zijn ziekte om zich zelf te profileren maar een kop op kop discussie durft hij niet aangaan
 • Marc Baeyens

  2 maanden geleden
  Mahdi zegt dat de andere partijen Vlaanderen in de afgrond wilden storten. Hij draait de rollen om ! Wie heeft die crisis uitgelokt, zelfs zonder het akkoord van zijn eigen partijgenoten ?