Lukas
Volledig scherm
© Lukas

Dat hun meester 'Koen van Get Ready!' is, wist bijna geen van deze leerlingen

SINT-STEVENS-WOLUWEDe fans van Get Ready! kijken reikhalzend uit naar de comeback van de boysband uit de jaren negentig, maar ook de leerlingen van het vierde leerjaar van de gemeenteschool van Sint-Stevens-Woluwe staan te popelen om de band aan het werk te zien. Zopas hebben ze immers ontdekt dat hun leraar Koen Bruggemans één van de vier leden is. "Hopelijk draagt hij nu wel mooie kleren als hij op het podium staat", aldus de leerlingen.

 1. Eén week extra kerstvakantie: kan ik als ouder extra vakantie nemen? En hoeveel loon verlies ik door tijdelijke werkloosheid?
  Play

  Eén week extra kerstvakan­tie: kan ik als ouder extra vakantie nemen? En hoeveel loon verlies ik door tijdelijke werkloos­heid?

  De kerstvakantie in de kleuter- en lagere school duurt een week langer dit jaar en gaat al in op 20 december. Dat heeft het Overlegcomité vandaag beslist. Dat betekent dat veel werkende mama’s en papa’s een oplossing moeten zoeken, en opvang moeten regelen voor hun kroost. Wat kan je aan je werkgever vragen? We vroegen het aan Nele Mertens, juridisch experte bij dienstenbedrijf Acerta.
 2. Van Ranst: “We dreigen voor langere periode op hoog plateau te komen, dat mag niet gebeuren”
  Play

  Van Ranst bij HLN LIVE: “We dreigen voor langere periode op hoog plateau te komen, dat mag niet gebeuren”

  Viroloog Marc Van Ranst ziet ondanks een vertraging in de groei geen lichtpunt in de cijfers. “Ze gaan nog altijd omhoog, we dreigen af te stevenen op een hoog plateau voor een langere periode. Dat mag niet gebeuren”, klinkt het bij HLN LIVE. “Binnen Europa zijn we - na Tsjechië en Slovakije - het land met de meeste besmettingen. En Vlaanderen steekt daar dan nog eens bovenuit.”