Lukas
Volledig scherm
© Lukas

Dat hun meester 'Koen van Get Ready!' is, wist bijna geen van deze leerlingen

SINT-STEVENS-WOLUWEDe fans van Get Ready! kijken reikhalzend uit naar de comeback van de boysband uit de jaren negentig, maar ook de leerlingen van het vierde leerjaar van de gemeenteschool van Sint-Stevens-Woluwe staan te popelen om de band aan het werk te zien. Zopas hebben ze immers ontdekt dat hun leraar Koen Bruggemans één van de vier leden is. "Hopelijk draagt hij nu wel mooie kleren als hij op het podium staat", aldus de leerlingen.

  1. INTERVIEW. Jan Jambon: "Ik, mij schamen? De socialisten zouden zich moeten schamen voor alle flauwekul die ze indertijd ingevoerd hebben”
    PREMIUM
    70

    INTERVIEW. Jan Jambon: "Ik, mij schamen? De socialis­ten zouden zich moeten schamen voor alle flauwekul die ze indertijd ingevoerd hebben”

    Nee, Jan Jambon (N-VA) schaamt zich niet. Integendeel: hij gooit de boemerang terug in het gezicht van Conner Rousseau (Vooruit). “Weet je waar ik mij voor zou schamen? Voor al die flauwekul die de socialisten indertijd in het onderwijs ingevoerd hebben.” De Vlaamse minister-president schiet met scherp en maakt z’n borst nat voor een pittig voorjaar. Maar wat na 2024?