Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dansen op trouwfeest nog niet voor meteen

Wie de komende weken in het huwelijksbootje treedt zal dat voorlopig nog zonder dansfeest moeten doen. Banketten en recepties kunnen vanaf 27 juni met een onbeperkt aantal genodigden, maar dan wel volgens de regels van de horeca.

4 reacties

 • Gunther Turelinckx

  1 week geleden
  Normaal hadden wij op 11 juni ons bruiloft en trouwfeest maar door de omstandigheden is het niet doorgegaan. Wij hebben een andere datum op 10 september en weten nog helemaal niet hoe de situatie nu is .als je nu al kleine evenement mag organiseren waarom dan geen trouwfeest met alles erop en eraan (bv.dansen)?hier gaat het over 130 personen. Op het strand liggen ze toch ook naast mekaar en zwembaden zijn ook open .ik zien hier eigenlijk geen probleem mee.als de mensen 2 keer gevaccineerd zijn .
 • Ferdinand Nuyts

  2 maanden geleden
  Maar drank, drugs, sex en lawaai op Pukkelpop kan wel voor Mr Somers, en Tomorrow land ook als het op Pukkelpop kan.
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Iedereen laten doen wat hij wil is niet de oplossing, maar als evenementen mogen doorgaan is het heel normaal dat niemand hiermee akkoord zal gaan en iedereen er het zijne zal van maken, en gelijk hebben ze, ook al blijf ik al bijna twee jaar zo goed als contactloos in mijn kot dit keer kan ik die mensen geen ongelijk meer geven.
 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Geen rekening mee houden ,als volgens Somers Tomorrow land kan plaatsvinden dan kan voor ons alles .
 1. Op 16 juli mogelijk beslissing over afschaffen maatregelen, maar “wordt niet laatste Overlegcomité over corona”

  Op 16 juli mogelijk beslissing over afschaffen maatrege­len, maar “wordt niet laatste Overlegco­mité over corona”

  Het volgende Overlegcomité, gepland voor 16 juli, wordt niet het laatste over corona, zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bij VTM Nieuws. Op dat Overlegcomité wordt er mogelijk wel beslist over het afschaffen van de meeste overblijvende coronamaatregelen, zei premier Alexander De Croo (Open Vld) op de persconferentie van vandaag. Ook moet het mogelijk zijn om het mondmasker zo veel mogelijk los te laten tegen september, “als de evolutie blijft zoals ze nu is”.
 2. Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”
  PREMIUM

  Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”

  Marokko beleeft momenteel zijn tweede coronagolf, ook al kleurt het land minder rood dan bijvoorbeeld Spanje. Er is in heel Marokko een avondklok van 21 tot 5 uur van kracht en verplaatsingen tussen steden zijn verboden. Dat schrikt duizenden Belgo-Marokkanen niet af om deze zomer toch naar hun moederland af te reizen. En daar zit de Marokkaanse koning voor iets tussen. “Alle promo’s zijn uitverkocht.”