Het kernkabinet van de federale regering is het donderdag eens geraakt over de gerichte verlenging van een aantal sociaal-economische coronasteunmaatregelen.
Volledig scherm
Het kernkabinet van de federale regering is het donderdag eens geraakt over de gerichte verlenging van een aantal sociaal-economische coronasteunmaatregelen. © Photo News

Dan toch akkoord over verlenging coronasteun

De federale regering heeft toch een akkoord bereikt over de verlenging van de coronasteun. Dat is bevestigd aan onze redactie. Het gaat om een laatste verlenging, die zal gelden tot eind dit jaar.

68 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  4 weken geleden
  Mr De Croo speelt graag sinterklaas voor de rijken zelfstandigen. Op de kap van de gepensioneerde en werkvolk zo kennen wij de Liberalen.
 • vanaeken jokke

  4 weken geleden
  De Croo en compagnie gaan weer door hun knieën voor de PS nogmaals het bewijs De Croo mag de titel premier dragen maar Magnette is de baas en zegt wat De Croo moet doen.
 • Max Illens

  1 maand geleden
  De Vlaamse mini-partijtjes in deze regering aanvaarden alles waar de PS mee afkomt om maar niet te moeten aftreden. Ze weten immers dan ze bij verkiezingen nog minder bijval gaan krijgen van de kiezers, als je al lager kan gaan dan de vorige keer.
 • Roland Peeters

  1 maand geleden
  Degoutant is het geworden.Bedrijven draaien op volle toeren,zalen en terrassen puilen uit alles is duurder geworden voor de consument en de schuld loopt de spuigaten uit.Toch beslissen ze nog met subsidies te blijven smijten terwijl de kant van de werklui wordt leeggezogen.
 • Eddy Willems

  1 maand geleden
  De vrees voor vervroegde verkiezingen zit zó diep dat ze over alles en nog wat akkoorden zullen bereiken als het afhangt van OVLD, CD&V en Vooruit. Vrij simpel.