Het kernkabinet van de federale regering is het donderdag eens geraakt over de gerichte verlenging van een aantal sociaal-economische coronasteunmaatregelen.
Volledig scherm
Het kernkabinet van de federale regering is het donderdag eens geraakt over de gerichte verlenging van een aantal sociaal-economische coronasteunmaatregelen. © Photo News

Dan toch akkoord over verlenging coronasteun

De federale regering heeft toch een akkoord bereikt over de verlenging van de coronasteun. Dat is bevestigd aan onze redactie. Het gaat om een laatste verlenging, die zal gelden tot eind dit jaar.

68 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  Mr De Croo speelt graag sinterklaas voor de rijken zelfstandigen. Op de kap van de gepensioneerde en werkvolk zo kennen wij de Liberalen.
 • vanaeken jokke

  1 jaar geleden
  De Croo en compagnie gaan weer door hun knieën voor de PS nogmaals het bewijs De Croo mag de titel premier dragen maar Magnette is de baas en zegt wat De Croo moet doen.
 • Max Illens

  1 jaar geleden
  De Vlaamse mini-partijtjes in deze regering aanvaarden alles waar de PS mee afkomt om maar niet te moeten aftreden. Ze weten immers dan ze bij verkiezingen nog minder bijval gaan krijgen van de kiezers, als je al lager kan gaan dan de vorige keer.
 • Roland Peeters

  1 jaar geleden
  Degoutant is het geworden.Bedrijven draaien op volle toeren,zalen en terrassen puilen uit alles is duurder geworden voor de consument en de schuld loopt de spuigaten uit.Toch beslissen ze nog met subsidies te blijven smijten terwijl de kant van de werklui wordt leeggezogen.
 • Eddy Willems

  1 jaar geleden
  De vrees voor vervroegde verkiezingen zit zó diep dat ze over alles en nog wat akkoorden zullen bereiken als het afhangt van OVLD, CD&V en Vooruit. Vrij simpel.
 1. Belgische banken investeren indirect miljarden in illegale Israëlische nederzettingen

  Belgische banken investeren indirect miljarden in illegale Israëli­sche nederzet­tin­gen

  Verschillende Europese banken, waaronder zes Belgische, investeren tientallen miljarden in bedrijven die betrokken zijn bij illegale Israëlische nederzettingen. Dat blijkt maandag uit een nieuw rapport van de internationale ‘Don’t Buy into Occupation’-coalitie (DBIO), waarvan ook mensenrechtenorganisatie 11.11.11 deel uitmaakt. BNP Paribas Fortis blijkt de slechtste leerling in de klas.
 2. DE GROTE PEILING. Premier De Croo tuimelt uit top 3 populairste politicus: “Het is een moeilijke tijd om te regeren”
  Play

  DE GROTE PEILING. Premier De Croo tuimelt uit top 3 populair­ste politicus: “Het is een moeilijke tijd om te regeren”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) vindt niet dat hij zich moet “laten afleiden” door peilingen. Dat hij in De Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’ niet meer in de top 3 van populairste politicus van Vlaanderen staat, wijt hij aan “het moeilijke moment om te regeren”. Dat zei De Croo in VTM NIEUWS.