Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dag van de waarheid voor 3M: waarrond draait het dossier?

Vandaag is de dag van de waarheid voor 3M. Als het chemiebedrijf op de hoorzitting in het Vlaams Parlement vandaag geen klare wijn schenkt, laat minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) de productie stilleggen. Waarrond draait het hele dossier alweer?

12 reacties

 • Renée Schietekat

  1 jaar geleden
  Als je dit dossier volgt, het dossier van Kaouakibi, de 60 miljoen euro's waarvan Van den Broucke niet weet wat er mee gebeurd is en ga zo maar even door, kan je toch enkel met walging en misprijzen naar de politieke elite kijken.
 • Elise Van Damme

  1 jaar geleden
  En dan zit de overheid,onze goede huisvader in met uw en mijn gezondheid, wat een giller!
 • Patrick Palinckx

  1 jaar geleden
  Dit doet me denken aan een vervuilend bedrijf in Amerika vervuiling in het grondwater en een advokate Llewinsky - die verkreeg millioenen schadevergoeding voor de getroffenen. Werd ook verfilmd!
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Heel die zaak zit te diep in de politiek. Er zal een draai aan gegeven worden zodat 3M er goed zal uitkomen en dat er over de verantwoordelijke politiekers zal gezwegen worden. Zo gaat dat nu eenmaal.
 • Liane Den abt

  1 jaar geleden
  Ondertussen gaan de werken door en wordt de chemische afval verder verspreid door opgravingen.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Magneetvissers leveren vermoedelijk wapen Bende van Nijvel in bij politie. HLN was erbij: “We doen dit niet voor de beloning van 250.000 euro”
  PREMIUM

  Magneetvis­sers leveren vermoede­lijk wapen Bende van Nijvel in bij politie. HLN was erbij: “We doen dit niet voor de beloning van 250.000 euro”

  Een uzi van de rijkswacht die mogelijk gebruikt is door de Bende van Nijvel is terecht. Afgelopen weekend hebben Nederlandse magneetvissers het machinepistool, dat ze eind oktober in Damme hebben opgevist, braafjes binnengebracht bij de politie. “Maar we doen dit niet voor de beloning van 250.000 euro.” Of het wapen daadwerkelijk van de rijkswacht is geweest en of er een link is met de Bende zal nu snel blijken.