Jef Vermassen en Peter V.H. (44) die Jarne doodde.
Volledig scherm
PREMIUM
Jef Vermassen en Peter V.H. (44) die Jarne doodde. © Photo News

"Daders van passionele moorden zijn vaak narcisten": Vermassen over hoe een simpele ruzie kan leiden tot moord

In één week tijd werd Vlaanderen opgeschrikt door twee bloedige drama’s als gevolg van een stukgelopen relatie. Verder onderzoek moet nog duidelijk maken wat Peter V.H. en S.D. bezielde, maar volgens toppleiter Jef Vermassen (75) zijn daders van passionele moorden vaak narcisten, zegt hij aan Dag Allemaal. “Ze kunnen het niet verkroppen dat hun ex iemand anders heeft. Dat soort mensen redeneert: ‘Jij bent van mij!’”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Kelly bijzonder aangeslagen nadat broer bij haar thuis moord bekent op minnares: “Stefaan doet normaal zelfs geen vlieg kwaad”
  PREMIUM
  Berlare

  Kelly bijzonder aangesla­gen nadat broer bij haar thuis moord bekent op minnares: “Stefaan doet normaal zelfs geen vlieg kwaad”

  Zaterdagavond reed Stefaan D. in paniek naar zijn zus Kelly, nadat hij zijn minnares had neergeschoten in zijn wagen langs een veldweg aan de E17 in Overmere. Bevend kwam hij bij haar aan, biechtte de moord op en zei hij dat het lichaam nog in de wagen zat. “Uit schrik durfde ik helemaal niet te gaan kijken, maar ik belde meteen naar de politie”, vertelt Kelly nu.