Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek
Volledig scherm
Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek © Baert Marc

Dader vluchtmisdrijf Schaarbeek vrijgelaten

De 28-jarige man die gisteren werd opgepakt naar aanleiding van het ongeval in Schaarbeek, is weer vrijgelaten onder voorwaarden. Het Brusselse parket vroeg dat hij onder aanhoudingsbevel zou worden geplaatst voor opzettelijke slagen en verwondingen met vluchtmisdrijf, en in staat van herhaling, maar de man is nu toch weer op vrije voeten. De man was al eerder veroordeeld voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf en had een rijverbod opgelopen. Hij mocht gisteren dus niet achter het stuur zitten. De wagen waarmee hij reed, was gehuurd maar op een andere naam.

144 reacties

 • Yvan Lindekens

  2 jaar geleden
  Verschil tussen staande en zetelende magistratuur en vermoeden van onschuld hè mannen. Die onderzoeksrechter heeft correct gehandeld. Hij kan er niks aan doen dat de wet is wat hij is. Gelukkig maar, want als we de interpretatie aan het plebs zouden overlaten...
 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  awel Parket en mnr. de onderzoeksrechter, jullie moesten zich schamen. Een kerel die al voor dergelijke feiten veroordeeld is met een rijverbod en er zijn voeten aan veegt om terug een ongeval met vluchtmisdrijf te maken, hoort in een de cel en niet op vrije voeten gesteld. Altijd hetzelfde met jullie of het nu dergelijke daders zijn of verkrachters, alles loop hier vrij rond! Maar owee, je hebt eens 5km/h te snel gereden!
 • jos duriau

  2 jaar geleden
  Schande ,schande, schande
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Zelfs te ongeloofwaardig voor een B-film! Hoe kan dit? Je rijdt een kind bijna dood, een dag later loop je weer rond alsof er niets gebeurd is. We hebben nu wel begrepen dat de verkiezingen achter de rug zijn..
 • Josée Horemans

  2 jaar geleden
  Aanrijding, niet in orde met officiële papieren en vluchtmisdrijf, en vrijgelaten na een paar uur na het misdrijf ??????? Koen Geens doet zijn werk fantastisch moet ik zeggen pfff.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil