Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek
Volledig scherm
Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek © Baert Marc

Dader vluchtmisdrijf Schaarbeek vrijgelaten

De 28-jarige man die gisteren werd opgepakt naar aanleiding van het ongeval in Schaarbeek, is weer vrijgelaten onder voorwaarden. Het Brusselse parket vroeg dat hij onder aanhoudingsbevel zou worden geplaatst voor opzettelijke slagen en verwondingen met vluchtmisdrijf, en in staat van herhaling, maar de man is nu toch weer op vrije voeten. De man was al eerder veroordeeld voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf en had een rijverbod opgelopen. Hij mocht gisteren dus niet achter het stuur zitten. De wagen waarmee hij reed, was gehuurd maar op een andere naam.

144 reacties

 • Yvan Lindekens

  2 jaar geleden
  Verschil tussen staande en zetelende magistratuur en vermoeden van onschuld hè mannen. Die onderzoeksrechter heeft correct gehandeld. Hij kan er niks aan doen dat de wet is wat hij is. Gelukkig maar, want als we de interpretatie aan het plebs zouden overlaten...
 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  awel Parket en mnr. de onderzoeksrechter, jullie moesten zich schamen. Een kerel die al voor dergelijke feiten veroordeeld is met een rijverbod en er zijn voeten aan veegt om terug een ongeval met vluchtmisdrijf te maken, hoort in een de cel en niet op vrije voeten gesteld. Altijd hetzelfde met jullie of het nu dergelijke daders zijn of verkrachters, alles loop hier vrij rond! Maar owee, je hebt eens 5km/h te snel gereden!
 • jos duriau

  2 jaar geleden
  Schande ,schande, schande
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Zelfs te ongeloofwaardig voor een B-film! Hoe kan dit? Je rijdt een kind bijna dood, een dag later loop je weer rond alsof er niets gebeurd is. We hebben nu wel begrepen dat de verkiezingen achter de rug zijn..
 • Josée Horemans

  2 jaar geleden
  Aanrijding, niet in orde met officiële papieren en vluchtmisdrijf, en vrijgelaten na een paar uur na het misdrijf ??????? Koen Geens doet zijn werk fantastisch moet ik zeggen pfff.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren