Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek
Volledig scherm
Ongeval met jonge voetganger in Schaarbeek © Baert Marc

Dader vluchtmisdrijf Schaarbeek vrijgelaten

De 28-jarige man die gisteren werd opgepakt naar aanleiding van het ongeval in Schaarbeek, is weer vrijgelaten onder voorwaarden. Het Brusselse parket vroeg dat hij onder aanhoudingsbevel zou worden geplaatst voor opzettelijke slagen en verwondingen met vluchtmisdrijf, en in staat van herhaling, maar de man is nu toch weer op vrije voeten. De man was al eerder veroordeeld voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf en had een rijverbod opgelopen. Hij mocht gisteren dus niet achter het stuur zitten. De wagen waarmee hij reed, was gehuurd maar op een andere naam.

144 reacties

 • Yvan Lindekens

  2 jaar geleden
  Verschil tussen staande en zetelende magistratuur en vermoeden van onschuld hè mannen. Die onderzoeksrechter heeft correct gehandeld. Hij kan er niks aan doen dat de wet is wat hij is. Gelukkig maar, want als we de interpretatie aan het plebs zouden overlaten...
 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  awel Parket en mnr. de onderzoeksrechter, jullie moesten zich schamen. Een kerel die al voor dergelijke feiten veroordeeld is met een rijverbod en er zijn voeten aan veegt om terug een ongeval met vluchtmisdrijf te maken, hoort in een de cel en niet op vrije voeten gesteld. Altijd hetzelfde met jullie of het nu dergelijke daders zijn of verkrachters, alles loop hier vrij rond! Maar owee, je hebt eens 5km/h te snel gereden!
 • jos duriau

  2 jaar geleden
  Schande ,schande, schande
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Zelfs te ongeloofwaardig voor een B-film! Hoe kan dit? Je rijdt een kind bijna dood, een dag later loop je weer rond alsof er niets gebeurd is. We hebben nu wel begrepen dat de verkiezingen achter de rug zijn..
 • Josée Horemans

  2 jaar geleden
  Aanrijding, niet in orde met officiële papieren en vluchtmisdrijf, en vrijgelaten na een paar uur na het misdrijf ??????? Koen Geens doet zijn werk fantastisch moet ik zeggen pfff.
 1. De Croo: “Epidemologische situatie blijft dé basis voor alle beslissingen”
  44

  De Croo: “Epidemolo­gi­sche situatie blijft dé basis voor alle beslissin­gen”

  De epidemiologische situatie blijft de basis, het vertrekpunt van alle maatregelen. Dat heeft premier Alexander De Croo woensdag benadrukt in de commissie Binnenlandse Zaken, waar hij een antwoord kwam geven op vragen van de Kamerleden. De Croo was verbaasd dat geen enkel van de vragen over die situatie ging. Hij liet verder niet veel in zijn kaarten kijken wat de agendapunten betreft op het volgende Overlegcomité vrijdag, zoals de heropening van de terrassen vanaf 8 mei. De voorwaarden om te kunnen versoepelen gaan wel voorzichtig de goede richting uit, liet hij optekenen.
 1. Politieagressie in de VS bezorgt demente vrouw verwondingen
  Play

  Politie­agres­sie in de VS bezorgt demente vrouw verwondin­gen

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen