“Vroeger moesten critici ons op ons woord nemen of telde alleen de financiële impact. Nu kunnen we ook aantonen welk effect cultuur heeft op de mentale gezondheid bij ieder van ons", zegt Leen Vanderschueren van Cult!.
Volledig scherm
“Vroeger moesten critici ons op ons woord nemen of telde alleen de financiële impact. Nu kunnen we ook aantonen welk effect cultuur heeft op de mentale gezondheid bij ieder van ons", zegt Leen Vanderschueren van Cult!. © Vertommen

Cultuurhuizen hebben positieve impact op welzijn bezoekers

Lokale cultuurhuizen in Vlaanderen hebben een zeer positieve impact op het welzijn van bezoekers. Dat blijkt uit een publieksonderzoek met 26.000 respondenten, uitgevoerd door Universiteit Antwerpen, cult! en studiebureau LMR.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.