Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © Photo News

Culturele sector spant kort geding aan tegen de staat voor publieke voorstellingen

Een resem federaties en personen die de cultuursector vertegenwoordigen hebben een kort geding opgestart tegen de Belgische staat. Met de juridische actie willen ze voorstellingen met publiek mogelijk maken. 

8 reacties

 • robrecht Peeters

  2 maanden geleden
  hoe komt het dat de culturele sector niet winstgevend is? Is dat omdat deze cultuursector maatschappelijk vreemd is en uitsluitend bezig is met de eigen ego te verheerlijken, dito bankrekening rijkelijk te spijzen dank zij de subsidies eveneens dienend om de toegangsgelden laag te houden voor deze die zwelgen in zelfgenoegzaamheid zich verheven voelend boven gepeupel dat het spektakel links laat liggen
 • John Metdezon

  2 maanden geleden
  Subsidies voor cultuursector intrekken ?
 • Erwin Heylens

  2 maanden geleden
  ze zijn bezig hun eigen ruiten aan het ingooien hiermee
 • Peter Vereecke

  2 maanden geleden
  We hebben van de mensen uit de cultuur sector bitter weinig creativiteit mogen aanschouwen. Terwijl je dat toch net uit die hoek zou mogen verwachten. Op de barricade staan, kort geding aanspannen, ... daar wordt niemand gelukkig van. Doe iets waar jullie denken goed in te zijn en stop met kwijlen!
 • Veronica Voorhelst

  2 maanden geleden
  Laat die boel binnen dicht aub. En anders hoop ik dat er niemand komt. En verbiedt aub grote festivals zoals Tomorrow land voorgoed.