Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © BELGA

Crombez: "Waar vakbonden sterk staan, draait de economie beter"

VakbondenHet Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) bepleit in Le Soir - aan de vooravond van de sociale verkiezingen - een vermindering van het aantal sociale kandidaten of verkozenen. Ook de duur van de ontslagbescherming moet korter. "Oubollig", vindt sp.a-voorzitter John Crombez. "Waar de vakbonden sterk staan, werkt de herverdeling beter en draait de economie ook beter."

 1. CD&V-voorzitter Coens zet met zijn kerstmanifest in op "Power to the people": “Mijn partij moet weer een volkspartij zijn"

  CD&V-voorzitter Coens zet met zijn kerstmani­fest in op "Power to the people": “Mijn partij moet weer een volkspar­tij zijn"

  CD&V-voorzitter Joachim Coens heeft vandaag op een digitaal evenement zijn kerstmanifest "Power to the people" gelanceerd. "Opnieuw naar de mensen, dat is ook waar de politiek moet zijn. Dicht bij de burger, middenin het echte leven. In de jaren 70 was onze slogan: 'omdat mensen belangrijk zijn', en dat moet ook weer het motto worden. Mijn partij moet opnieuw een volkspartij zijn", schrijft Coens in de inleiding.
 1. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto

 2. Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer
  Play

  Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer