Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/Cultura RF

Crisiscentrum roept op: “Koop kerstcadeaus online bij lokale winkeliers en ga niet over de grens shoppen”

Het kerstshoppen zal dit jaar anders verlopen dan we gewoon zijn. Het coronavirus is nog steeds aanwezig in onze samenleving en houdt geen rekening met de landsgrenzen. Daarom roept het Nationaal Crisiscentrum op om op een verstandige en verantwoorde manier te shoppen. “Koop je kerstcadeaus online bij lokale winkeliers”, klinkt het.

34 reacties

 • Patrick Georges

  7 maanden geleden
  Als de winkeliers niet zo gulzig waren zou iedereen kopen in Belgie.Zolang dit niet van toepassing is blijf ik althans lekker buitenlands kopen.
 • Alexa Grieken

  7 maanden geleden
  Niet over de grens shoppen? En jij gaat me tegen houden als de grenzen open zijn?  Ik heb tot twintig procent winst door enkel in Nederland inkopen te doen en niemand gaat mij zeggen dat dat niet mag.
 • isabelle koninck

  7 maanden geleden
  Wat met al die oudere grootouders die online shoppen niet kunnen/kennenGeen geschenken voor de kleinkinderen?
 • Patricia Van den Eynden

  7 maanden geleden
  Doe dan de winkels terug open. Trouwens, ik wil 'in het echt' zien wat ik koop. Met betrekking tot kleding en schoenen wil ik dat passen en kijken hoe dat staat. Je komt bijna altijd bedrogen uit met die dingen als je online koopt. En als je het dan moet terugsturen en opnieuw moet bestellen ben je met Nieuwjaar nog niet klaar. Sorry, maar dan ga ik liever even de grens over.
 • Lucien Mertens

  7 maanden geleden
  Bij gelijke prijzen en dienstverlening kan daar geen probleem zijn.