Vlaams minister van Werk Hilde Crevits
Volledig scherm
Vlaams minister van Werk Hilde Crevits © BELGA

Crevits wil digitale kloof voor 100.000 Vlamingen dichten

Vlaams minister van Werk Hilde Crevits wil de komende jaren 100.000 kwetsbare Vlamingen digitaal opleiden. Ze wil daarvoor 100 digibanken oprichten, plaatsen waar mensen niet alleen terechtkunnen voor herstelde pc's of laptops, maar ook voor het versterken van digitale vaardigheden. Dat zegt minister Crevits in haar boodschap voor Rerum Novarum.

26 reacties

 • Jean Gallet

  1 maand geleden
  Gebruik het geld om die kwetsbaren te activeren en sociale fraude op te sporen.
 • Hilde Peeters

  1 maand geleden
  Digitaal onderwijs allemaal goed thuis onderwijs ok ik heb mijn elektriciteit afrekening gekregen.Krijg ik daar steun in. Als die mensen deze rekeningen ook krijgen kunnen ze dat ook niet betalen. Maar daar zullen zij dan ook steun in krijgen maar een werkende mens niet.
 • boudewijn schepers

  1 maand geleden
  Ze vergeet dat er heel veel mensen internet niet kunnen betalen geeft mensen met een verhoogde tegemoetkoming gratis internet zou al heel veel helpen
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Ik heb geen smartdinges en ga enkel met vaste telefoon bellen voor hulpdiensten. Al de rest interesseerd me niet Als mijn groenten groeien en mijn fruitbomen opbrengen en we gezond mogen blijven is het belangrijkste Met klein pensioen kunt ge niet veel doen ( rijmt nog)
 • Frans Desmet

  1 maand geleden
  Nee bedankt Hilde Crevits voor mij niks digitaal ik wil niet opgelicht worden door hackers ge leest het alle dagen in HLN en toch blijft men het promoten .Wie opgelicht wil worden doet maar .