Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V)
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V) © BELGA

Crevits roept mensen op om te kiezen voor job in de zorg

Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V) heeft donderdag in een videoboodschap naar aanleiding van Rerum Novarum mensen opgeroepen om te kiezen voor een job in de zorg. De ruim 700.000 mensen die in de zorgsector werken belichamen de warme solidariteit waartoe Rerum Novarum oproept, aldus Crevits.

26 reacties

 • Danny Bottelier

  1 maand geleden
  Geef die mensen dan ook betere arbeidsvoorwaarden.
 • Dirk Van Den Bossche

  1 maand geleden
  En liefst mensen met een hart voor de zorg , er lopen er al genoeg rond, die niets weten aan te vangen met de bewoners, geen animatie, geen leuke dingen , maar ze laten verkommeren in hun kamertje. Gelukkg zijn er ook nog goede rusthuizen die dit allemaal verwezenlijken helaas blijkt dit de minderheid.
 • Emmanuel Veraart

  1 maand geleden
  Ja, kies een job in de zorg om dan een mes in uw rug te krijgen als bedanking.
 • Freddie Lamers

  1 maand geleden
  Indien ze hetzelfde salaris als haar krijgen zal dat wel lukken. Voor minder zou ik het niet doen.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Ze is voor een liberaal Vlaanderen. Daarin schijnt de markt zich vanzelf te reguleren. Ook de arbeidsmarkt dus. Gewoon een kwestie van verloning dus. Is die hoog genoeg dan kan je voldoende arbeid kopen. Als die te laag is wordt die arbeid elders gekocht.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.