Crevits legt hogere indexering van kinderbijslag op tafel

Geen van de 54 probleemcrèches in Vlaanderen moet gesloten worden. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits gezegd in VTM Nieuws. “Ik heb een eindverslag gekregen van het agentschap Opgroeien waarin duidelijk staat dat de bewuste kinderopvanginitiatieven gepaste maatregelen hebben genomen om de kwaliteit en veiligheid te verzekeren. Er zijn er nog een aantal die onder verhoogde waakzaamheid werken, maar reden tot sluiting is er niet”, aldus Crevits.

35 reacties

 • leon neefs

  1 dag geleden
  Leon Neefs Makkelijk beloften doen met het zweet van een ander, die kinderen wil opvoeden moet zien dat ze die zelf kunnen opvoeden en onderhouden. Uzelf heeft riante inkomsten, laat de werkende mens dan ook een beetje voor zichzelf werken.
 • Ferdinand Nuyts

  2 weken geleden
  Crevits moet nu hoog van haren toren blazen om de indruk te geven dat zij goed bezig is.
 • ANDRE AERTS

  2 weken geleden
  @Marianne Van den Lemmer, juist! Hoeveel kinderen dat je op de wereld zet is naar eigen believen en goesting, maar zorg dat je er zelf kunt voor zorgen en onderhouden. Indien je een auto koopt weet je ook op voorhand dat daar onkosten en onderhoud aan te pas komen en daar krijgt men ook geen rijkelijk geld voor voor het onderhoud!
 • Wilfried Vanden Berg

  2 weken geleden
  Tegenwoordig kunnen of beter willen hun eigen kinderen niet meer op voeden . De eene moet gaan werken voor de luxe ( mooie wagen voor de deur, regelmatig op vakantie kunnen gaan, of uitgaan tijdens het weekend) . En de andere moet gaan werken voor het krediet aan de bank terug te betalen . En dat is nu de moderne samenleving . En wie is de dupe ? De kinderen .
 • Marianne Van den Lemmer

  3 weken geleden
  We zijn overbevolkt, en de natuur heeft meer plaats nodig. Schaf dus de kinderbijslag af na het eerste kind (dus geen geld meer voor een tweede kind).