Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Crevits heeft actieplan klaar om langdurig zieken vlotter aan de slag te krijgen

Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) heeft een actieplan klaar om langdurig zieken vlotter aan de slag te krijgen. Een van de ambities is om het aantal re-integratietrajecten op termijn te verdubbelen van 5.000 naar 10.000. Daarnaast wil het plan werk maken van een betere preventie en van een "mentaliteitsverandering". "De focus moet verschuiven naar wat mensen nog kunnen in plaats van wat ze niet meer kunnen", zegt Crevits.

228 reacties

 • Johan Billiet

  8 maanden geleden
  Tiens...ik had nu eens een actieplan verwacht voor een eerlijke fiscaliteit met oa ook een blik naar alle vormen van de alle (il)legale belastingontduiking...zou per jaar meteen 100 miljard euro opbrengen...
 • Joseph Van Sneuteren

  8 maanden geleden
  Aan iedereen van al wat ze zegt komt niets. Geen paniek. Zit in de Vlaamse regering tezamen met de grootste huichelaars.
 • karel dillen

  8 maanden geleden
  De werkgevers gaan ze graag terug zien komen. Een beetje realisme aub. Wel natuurlijk weer de Vlaamse regering. Afschaffen die boel en alles herfederaliseren
 • leopold van heurck

  8 maanden geleden
  Madame Crevits je hebt minister geweest van mobiliteit ze hebben jaren putten gevuld en met dat geld hadden ze heel het land nieuwe bestrating kunnen geven , je hebt minister geweest van onderwijs met het resultaat dat je de bevolking op kosten hebt gejaagd om elk jaar nieuwe boeken te laten kopen en de jeugd geen fatsoenlijk onderwijs te laten volgen.Met uw hoofd van hier naar daar te schudden was nooit een probleem voor u en met iedereen in bed te kruipen om een postje was je echt super in.
 • yolande gielen

  8 maanden geleden
  ik ben reeds 1.5j thuis en op invaliditeit. Ik heb 2 zware operaties achter de rug en eind volgende maand nog 1. En dan kijken of de pijn houdbaar is. Iedereen mag met mij ruilen, hoor. Ik ga liever werken dan thuis pijn te lijden. Ik denk dat er niet veel werkgevers zijn die zo maar een "half werknemer" aannemen. Ik zou het gat in mijn CV wel eerlijk toegeven, het is er om medische redenen. wat denk je dat een werkgever hierover denkt? Ook pro-actief gaan werken, lukt bij veel werkgevers niet..