Hilde Crevits
Volledig scherm
Hilde Crevits © BELGA

Crevits: "Als Demir zo bezorgd is over islamschool moet ze snel ingrijpen in Brusselse en Waalse scholen"

Als staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) zo bezorgd is over de mogelijke komst van een school van de Turks-islamitische organisatie Milli Görüs in Genk, dan moet ze ook "snel ingrijpen" op de plaatsen waar die organisatie al jaren onderwijs organiseert, zoals onder meer in Schaarbeek. Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) vanavond gezegd in Terzake.

307 reacties

 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Marc Baeyens, denkt u dan echt dat men de broodschrijvers van N(V)-Blabla of andere partijen nog geloofd? Zeker als diezelfde broodschrijvers ZELF niet eens weten welke functie hun afgoden bekleden of weten welk hun bevoegdheid is? U klapt even hard in de handjes als iemand van uw o zo bejubelde partij (soms de volgende dag het tegendeel) zegt. U bent even geloofwaardig als uw partij. Niet dus.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Demir heeft de kat de bel aangebonden door sito presto krachtig te reageren, zo niet had de cD&v-minister alles terug met de mantel der liefde toegedekt. De Wever heeft daarenboven van de linkse VRT (wat uiteindelijk een boemerang is geworden) de kans gekregen om alles ook eens duidelijk te maken aan de televisiekijkers. / “Met links wordt onze Vlaamse cultuur en identiteit ernstig bedreigd”.
 • Freddy Madou

  3 jaar geleden
  Nog 8 maanden en ze mag het aftrappen mevrouw onkunde.
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Chris Devlaeminck, wat een geluk dat je bij het stemmen dan opties (andere partijen) genoeg krijgt. Wat een geluk dat je kan kiezen om niet in fabeltjes te geloven zoals met hun loze verkiezingsbeloftes van 2014.
 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  Tom Faes wij hebben nooit een zier gelooft in uwe domme uitleg !!