Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Corona verspreidt zich makkelijker bij steenkoud weer: deze maatregelen zijn nu extra belangrijk

Het kwik duikt deze week een aantal graden onder nul en dat is goed nieuws voor het coronavirus. Dat gedijt immers goed in barre weersomstandigheden. En dus zijn deze maatregelen nu extra belangrijk  om het virus een stap voor te blijven.

20 reacties

 • Ilse Vanlommel

  1 jaar geleden
  Vinden alle dagen wel iets anders uit. Als het koud is,is het goed voor de verspreiding van virus,waarom moeten de vensters in de klassen dan open?verlichting heet dat Dan? Nu zijn ze ook al ongerust dat er geen of bijna geen griep Is? Wat zal het volgende zijn? Kleren eerst in een ontsmettingskast steken vooraleer in een klas of buro aankomen? En wij lopen daar allemaal mooi met mee. Man,man...
 • Ron Leclerc

  1 jaar geleden
  Florent Martens. De blootstelling aan de Zon van uw aangezicht is voldoende om genoeg vitamine A te kunnen aanmaken in ons lichaam,
 • Carlo Verstappen

  1 jaar geleden
  Als ik zo in de klas moest zitten ging ik niet naar school. Zijn ze nu gek of wat?
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig het vriest buiten en dan de ramen in de scholen opzetten. Terwijl orakel van Ranst net gaat beweren dat virussen in de koude beter verspreiden.
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Steeds weer andere tips . 1 grote tip , zorg dat ze de beloofde vaccins leveren en zorg dat er sneller gevaccineerd wordt.